SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy

 
Västerås Innebandys verksamhetside

Västerås Inebandy ska utvecklas i linje med verksamhetsidén. Verksamhetsidén är grunden i föreningen och det som alla våra beslut och aktiviteter ska ta avstamp från.

 

"Västerås Innebandy erbjuder en positiv och fartfylld innebandyupplevelse i en miljö där alla kan känna gemenskap och delaktighet. Alla som är med i föreningen ska få beröras av upplevelsen som erbjuds. I Västerås Innebandy tar vi ansvar för varandra och utvecklas tillsammans oavsett uppgift. Här erbjuds aktiviteter som bidrar till ett livslångt idrottande och en härlig upplevelse av föreningslivet."

 

Västerås Innebandy - Vår förening - Din idrottsfamilj - genom hela livet - Lets´s be proud

Västerås Innebandys vision

Västerås Innebandys vision är det som beskriver hur föreningen vill vara i framtiden och är det som vi alltid strävar efter.

Visionen är det som leder vår förenings utveckling.

 

Västerås Innebandy vill vara mer än

en idrottsklubb, att vara med i vår förening ska upplevas mer som en andra familj - Din idrottsfamilj. I en familj tar vi hand om varandra och stöttar varandra i med och motgång.

 

Västerås innebandy är Vår förening,

en förening där alla medlemmar har ansvar för utvecklingen och medlemmarna är delaktiga i beslut. Oavsett vilka förutsättningar du har ska du kunna hitta din plats i Västerås Innebandy Genom hela livet.

 

Vår förening - Din idrottsfamilj -  Genom hela livet

Västerås Innebandys värdegrund
Let´s be Proud är vår värdegrund.

 

Här beskriver vi vilka värderingar som styr föreningens arbete. Vårt engagemang för föreningen, för varandra och för idrottandet är en grundförutsättning för att vi ska kunna efterleva vår värdegrund och på så sätt känna stolthet.

 

Lers be Proud beskriver våra mest grundläggande värderingar som på ett eller annat sätt alltid har funnits i föreningen och det som ska leda vårt arbete in i framtiden.

 

När vi antingen inom eller utanför innebandyn efterlever vår värdegrund ger det oss en känsla av stolthet. Alla som är en del av Västerås Innebandy har ett stort ansvar att hjälpa sig själva och alla andra att få uppleva stoltheten som kommer när vi följer den gemensamma värdegrunden.

 

Vi är Västerås Innebandy - lets´s be PROUD

Let´s be PROUD

För oss i Västerås Innebandy innebär...

 

P - Passion att vi alltid ger allt av oss själva i alla lägen, oavsett vem du är.

 

När vi tar oss an en uppgift gör vi det med passion. När vi är passionerade för vår uppgift blir resultatet oftast det bästa och vi kan vara stolta över vad vi har åstadkommit.

 

R - Respekt att vi respekterar olikheten hos varandra och ser olikheten som en tillgång. I Västerås Innebandy ska alla känna sig välkomna och inkluderade.

 

Genom att alltid respektera alla vi möter som person oavsett vem denne är skapar vi en miljö där alla känner sig respekterade. Oavsett om du är motståndare, förälder, spelare eller funktionär ska du alltid uppleva samma respekt, det är en miljö som vi kan vara stolta över.

 

O - Omtanke att vi tar hand om varandra och varje medlem ska känna att vi bryr oss om denne. För oss är omtanke ett av våra viktigaste sätt att bygga en kultur som präglas av trygghet och kärlek i vår förening.

 

När vi visar äkta omtanke får vi varandra att må bra och vi bygger en kultur där alla känner sig bekräftade.

Vi ska vara stolta över den kultur som finns i föreningen och ta ansvar för att låta den växa.

 

U - Utveckling att vi aldrig slår oss till ro. Vår vilja till utveckling gör att vi ser möjligheter i varje problem istället för problem i varje möjlighet.

 

Genom att alltid vilja lära oss mer genom utbildning, nya erfarenheter eller möten med andra människor skapar vi tillsammans en förening i utveckling. Genom att vi tar ansvar för att utveckla oss själva skapar vi en miljö där alla tillåts känna stolthet.

 

D - Delaktighet att varje medlem har möjlighet att vara med och påverka i alla frågor som berör den enskilde medlemmen.

 

Genom att vara delaktig i beslut om till exempel träningsupplägg, kiosksortiment eller medlemsavgifter blir föreningen allas ansvar och vi bli ännu stoltare över att vara en del av Västerås Innebandy.

 
VÅRA SPONSORER