Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till hemsidan för Västerås IBS Ungdom P04.
Vi vill gärna bli fler i vårt lag och vill du veta mer om laget eller börja spela så hör av dig till Patrik Enberg via mail pat.enberg@telia.com

När och var tränar vi? Kolla KALENDERN (till höger).
Kan man skriva i GÄSTBOKEN? Ja, mer än gärna. Gästboken är öppen för alla.

Vi spelar med 2 st lag i seriespelet och i klass 1 heter vi Västerås IBS ungdom 2 och i klass 2 heter vi Västerås IBS ungdom 3

Föreningsdagar på Intersport 14-18 augusti
2019-08-13 07:38
Ni hittar mer info under dokumnet
Start av träningar för säsongen
2019-08-06 10:00
Vi startar träningarna för säsongen den 13/8 kl 18:00 på Klöverhallen
Alla träningar finns upplagda i kalendern 

Väl mött 
Ledarteamet
Info för medlemmar i ungdom
2019-06-13 21:13
Viktigt informationsmöte för medlemmarna i Ungdom
2019-06-13 20:20
Styrelsen i Västerås Innebandy meddelar att det inplanerade årsmötet skjuts upp. Nytt datum, tid och plats meddelas under sommaren. 

VIKTIGT! ENDAST FÖR MEDLEMMARNA I UNGDOM
Istället blir det ett informationsmöte på måndag för medlemmarna enbart i Västerås Innebandy Sällskap Ungdom. 

På mötet kommer föreningens ekonomi att tas upp och styrelsen kommer att presentera olika förslag på hur ekonomin kan förbättras. Hur föreningen bäst går vidare kommer medlemmarna i föreningen vara med och besluta om på detta möte. vilket kommer att protokollföras.

Varmt välkomna på måndag 17 juni kl 18.30 i Klövernhallen, plan 1 (eller i föreningslokalen)!

Styrelsen

Ny cuphelg nya framgångar
2019-04-16 10:45

Helgen den 12-14 april spelade vi vår hemma cup Mälarenergi cup och det blev ytterligare en helg med framgångar för våra lag. Vi deltog med 2 st lag ett i klassen P14 Grön och ett i klassen P14 Röd

Laget som spelade i P14 Grön vann sin grupp efter 3 raka segrar och spelade precis som förra helgen mycket bra. Tack vare gruppsegern så gick vi direkt till semifinal och där var tyvärr Kais Mora för svåra denna gång.


Laget i P14 Röd vann också sin grupp och gick även dom direkt till semifinal, där fick dom möta FBC Turku från Finland alltid lite nervöst att möta lag som vi inte spelat mot tidigare. Killarna vinner semifinalen efter bra spel och ställs mot Umeå City i finalen. Det är samma lag som vi mötte i gruppspelet. Vi hamnar i ett 0-2 underläge i mitten på 1:a perioden men tar oss samman och vinner till slut finalen med 5-2.


Grattis till framgångarna grabbar, ni är grymma. 


Vi vill tacka arrangören av cupen för ett välorganiserat evenemang.

  

Vi ledare är jättestolt av killarna och nu tar vi ett välförtjänt uppehåll men kommer köra träningar på onsdagar under april och maj.


Hälsningar

Ari, Elias, Jimmy, Pelle & Patrik 

Härliga framgångar i helgens cupspel
2019-04-08 09:51
Under helgen 5-7 april deltog vi i 2 st cuper med stor framgång. 

Vi hade ett lag som deltog i Katrineholms cupen och dom gick igenom gruppspelet med ideell segrar och tog sig sedan till final där Köping var det starkare laget denna gång. Alltid tråkigt att förlora en final men vi lär oss av motgångarna och tar nya tag till nästa cup. 

Vi deltog även i Fair play cup med ett lag och dit åker vi som titelförsvarare. Även det laget gick igenom gruppspelet med ideell segrar och även dom tog sig hela vägen till final. I finalen fick dom möta duktiga Pixbo som vi förra året slog ut på straffar så det var ett revanschsuget lag vi mötte. Det blev jämn och spännande final som vi till slut vann med 2-1. 

Grattis till framgångarna grabbar, ni är grymma. 

Vi vill tacka arrangörerna av cuperna för välorganiserade evenemang.

Ett extra stort tack till våra föräldrar för stödet på läktarna och hjälpen med skjutsningar, ni underlättar för oss ledare.  

Vi ledare är jättestolt av killarna, nu laddar vi inför ME cup kommande helg 

Hälsningar
Ari, Elias, Jimmy, Pelle & Patrik