Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lag fotografering 2020
2020-10-22 11:46
Hej

Dags igen för lagfoto 2020. Ledarna har fått schema tidigare och hoppas fortfarande dag och tid passar alla.

Vill ni byta till en av de lediga tiderna hör gärna av er till mig.

Fotografering sker i konferenslokalen på Klövernhallen. Sjöhagsvägen. 

Hälsningar

Jayjay McGregor
Västerås Innebandy Kansli
Beställa Västerås innebandys klädprofil via Intersports web shop
2020-10-21 11:49

Vi har glädjen att informera er om att det numera är möjligt att handla Västerås Innebandys klädprofil på Intersports web shop.

För att kunna handla följer ni instruktionen nedan.


Klicka på länken nedan och  skapa ett konto på Intersport om ni inte har det sedan tidigare, passa även på att koppla det mot Västerås Innebandy.


https://team.intersport.se/vasteras-innebandy

 

När ni beställer kläder från webshopen så kommer dessa kläder sakna tryck så när ni hämtat kläderna från Intersport så måste dom lämnas in på Brages tryckeri för att tryckas upp med klubbmärke och eventuell tryck så som tröjnummer etc.

Är ni osäkra vad som skall tryckas så kontakta en ledare i ert lag 

Familjemedlem
2020-10-09 17:00
Har du någon eller till och med några i din familj som är spelar innebandy i någon av våra föreningar? Välj  då att stötta föreningen genom att bli familjemedlem. 

Som familjemedlem I Västerås Innebandy stöttar du föreningen och får i gengäld bland annat fri entré till herr och damlagets samtliga hemmamatcher (när vi väl öppnar arenan). Medlemskapet kostar i år 100kr och enda kravet är att någon på samma adress är fullvärdig medlem i föreningen. 

Många av er som har haft ett familjemedlemskap tidigare saknar E-post adress i vårat medlemsregister och behöver därför anmäla sig på nytt. De medlemmar som har E-post registrerad har fått ett erbjudande om nytt medlemskap i E-posten.

För att bli medlem fyll i formuläret som finns här:  


 
Damlag
Helg = dags för match!
2020-10-08 23:20, Damlag
Inför helgens match har vi en färsk intervju med kapten Sophia Mangs:

Du är ny kapten i laget, hur känns det att ha den rollen? 
-Det är en stor ära att bära bindeln och få det förtroendet. Jag har ju hunnit samla på mig lite rutin och erfarenhet under mina år som jag förhoppningsvis kommer ha användning av!

Innan match, hur gör du för att tagga till ditt lag? 
-Har ingen speciell rutin, men lite go musik och pepptalk fungerar alltid!

Ni har vunnit två av två matcher, har det gått över huvudet eller hur känns det inför att möta ditt gamla lag (Linköping IBK)? 
-Vi har haft en riktigt bra träningsvecka denna vecka och tror att det kommer bli en tuff match, men gör vi jobbet vi ska så drar vi de längsta strået!

Är det något speciellt du vill förmedla till fansen där ute? 
-Tyvärr ingen publik denna gången heller men vi håller tummarna att de snart släpper så vi får ert stöd i hallen, men tills dess så logga in dig och heja hemifrån för att hjälpa oss till tre nya poäng! 


Var tror du att ni kommer att hamna i serien?
-Vi har riktigt bra kvalité i laget och hittar vi den tillsammans och har en bra känsla och stäm i gruppen så kan det bli hur bra som helst! Jag räknar med att vi kommer topp 4, men helst vill jag se oss på en av dem två kvalplatserna. Man vill alltid vara med och slåss med dem bästa!

Vi tackar för intervjun o önskar laget lycka till mot Linköping på lördag! Hemifrån bänkar vi oss i sofforna o surfar in på matchen ;)

Nu kör vi!
Damlag
Referat: Västerås IBS - IBK Lockerud Mariestad
Dags för säsongens match nr 2 - HEMMA
2020-10-02 22:58, Damlag
Som ni känner till var det premiär för Allsvenskan förra helgen. Vi började vår premiär borta mot Fröjered och där blev det vinst för oss med 1-4 (1-1, 0-2, 0-1).

Nu äntligen är det premiär i vår nya fina hall, Mälarenergi Arena. Hemmapremiären blir mot Lockerud som varit ett topplag under en längre tid i Allsvenskan och förra säsongen var inget undantag. De avslutade säsongen 19/20 som 3.a i serien och står alltså för motsåndet i vår hemmapremiär, i morgon, lördag 3 oktober.

Laget har hunnit med ett antal träningsmatcher under försäsongen mot allsvenskt motstånd. Vi började med två förluster Hammarby borta (2-4), Borlänge hemma (1-2) för att sedan vinna tre raka. Hammarby hemma (6-4), Åkersberga borta (0-4) och Alunda borta (1-2).

Vi har spetsat till truppen sen förra året då vi vann division 1, både med värvningar utifrån samt att vi fortsätter vår bana med att lyfta upp egna unga talanger från vår Akademi. Vi är mycket nöjda med truppen och det är en bra sammanhållning i laget. En bra blandning ålders- och erfarenhetsmässigt. Med ett bra klimat i gruppen så skapar vi förutsättningar för både individ och gruppen att att utvecklas och lyckas enskilt och tillsammans.

Efter en lång försäsong så började äntligen seriend förra helgen och vi startade bra med tre sköna poäng borta i Tidaholm. Nu är det äntligen hemmapremiär och vi ska göra allt för att ta ytterligare 3 poäng, räkna med ett taggat VIB i hemmapremiären!

Tyvärr ingen publik - men logga in dig och heja hemifrån för att hjälpa oss till tre nya poäng!!!

Vi kommer webbsända alla våra Allsvenska matcher :)

Vi ser framemot en grym säsong - med ert stöd :)

Nu kör vi!
Verksamhetschef dam
2020-09-21 13:50

Som ett stort steg i föreningens arbete med att utveckla produkten Västerås innebandy och förstärka vår organisation är vi väldigt glada att kunna presentera en verksamhetsansvarig för vår damsektion.


Mustafa Salih har under veckan tillträtt i rollen som verksamhetsansvarig för vår damorganisation. Mustafa kommer in och bidrar till sektionen med sin erfarenheter kring ledarskap, organisationsutveckling och försäljning samtidigt som han har lång erfarenhet av innebandy.


”Jag är otroligt stolt och glad över att få vara med på den här resan. Alla som jag har hunnit träffa hittills bidrar med en fantastisk energi och framåtanda. ”

-Mustafa Salih


Som verksamhetsansvarig ska Mustafa tillsammans med alla i sektionen jobba för att förtydliga arbetet, utveckla sektionens roller och vara kontakten med våra partners.


Vi är övertygade om att med Mustafa på plats tillsammans med övriga i sektionen kommer ge oss en framgångsrik och välmående damsektion.

Styrelsen hälsar Mustafa varmt välkommen till föreningen.

 

Nyheter från våra lag
P12-13, 20/10 20:38 
P14, 11/10 12:32 
Innebandy FLICKOR , 09/10 08:23 
Damlag, 08/10 23:20