SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy

Bli medlem i Västerås IBS Ungdom
BLI MEDLEM
Måndagen den 28/3 är sista träningen för säsongen
2022-03-28 07:47

Måndagen den 28/3 är sista träningen för säsongen 

Vi vill tacka alla inblandade för en rolig och utvecklande säsong.

Vi återkommer inom kort med mer information om nästa säsong 

Ingen träning v.9
2022-02-24 10:20

Det kommer inte vara någon träning den 28/2 pga sportlov

 

Hälsningar 

Ledarna

Juluppehåll
2021-12-17 15:23

Nu tar vi upphåll över jul och nyår och träningen startar åter den 10/1 2022

 

Hälsningar 

Ledarna 

Ingen träning v.44
2021-10-26 11:30

Det kommer inte vara någon träning v.44 pga höstlovet. 

Vi tränar igen den 8/11 

6 fördelar med att träna ditt barns lag
2019-11-22 10:30

Inte nog med att det är fantastiskt för ditt barn när du ställer upp i dennes fritidsaktiviteter – du själv har även stor nytta av erfarenheterna som ett ledarskap inom idrottsrörelsen ger.
 
Här är några bra exempel:
 

1. Du får spendera mer tid med ditt barn

Tid känns ofta som en bristvara. När du tränar ditt barns lag får ni mer tid att umgås och skapa fler glada minnen tillsammans. Du ser ditt barn utvecklas utanför hemmiljön och ser också hela laget växa tillsammans.
 

2. Du får träna och röra på dig

Skippa gymmet! När du tränar ditt barns lag kan du passa på att träna och röra på dig själv samtidigt. Genom att vara en fysiskt aktiv tränare blir du en bra förebild och gör nytta för din egen hälsa och välmående. Lägg det på vilken nivå du vill. All rörelse är bra!
 

3. Du får ett större socialt nätverk

I vuxen ålder kan det vara svårt att träffa nya vänner och socialisera i nya sammanhang. Att engagera dig i ditt barns idrottande ger en unik möjlighet att träffa andra engagerade människor att umgås med. Kanske skaffar du vänner för livet?
 

4. Du utvecklar flera färdigheter och förmågor

Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan förbättra genom att träna ett lag. Du lär dig ledarskap med tålamod och lugn samt problemlösning, administrativ förmåga och att anpassa dig till nya situationer. Framförallt utvecklar du din kommunikationsförmåga som kan vara en av livets viktigaste färdigheter. Det är helt enkelt oundvikligt att växa och bli mer kreativ när du tar dig an tränarrollen.
 

5. Du får möjlighet att vara en god förebild

Gör något som verkligen spelar roll – var med och guida nästa generation. En bra tränare har möjlighet att påverka varje spelare de har att göra med i positiv riktning på många plan. Den påverkan du gör kan vara din största belöning med hela grejen.
 

6. Du kommer att ha kul

Den största anledningen till att barn idrottar är för att det är kul – men det är även kul att coacha! Att lära känna barnen, se dem bygga självförtroende, hjälpa dem utvecklas och att själv känna stolthet när det flyter. Du får också springa runt (eller åka skridskor) och leka, vilket är kul i alla åldrar!
 
 
Känner du dig fortfarande inte bekväm med att axla rollen som tränare? Börja med att vara assisterande eller hjälp till på andra sätt. Det är guld värt för Sveriges föreningsliv och dig själv!


http://bloggen.laget.se/?p=75253


BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Västerås Innebandy, 06/12 15:40 
Västerås Innebandy, 28/11 15:46 
Västerås Innebandy, 11/11 19:00 
Västerås Innebandy, 09/11 21:54 
Västerås Innebandy, 30/09 09:00 
Västerås Innebandy, 20/09 17:00 
 
VÅRA SPONSORER