Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Innebandy LEKIS P/F 2014-2013 och alla tjejer!

Välkommen!!


Innebandy LEKIS 2019-2020 för pojkar och flickor födda från 2014 startade Söndag 10 November


Självklart går det att anmäla sig till Innebandy LEKIS under hela säsongen. Har du inte anmält ditt barn, kan du göra det via länken. 

https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={B25D09E6-45D6-4F91-8A29-DF64B536E9B5}


Innebandy LEKIS för barn födda mellan 2014-2013 och alla tjejer sker i Klöverhallen (plan 2) på söndagar kl. 12.00-13.00. Samling 11:45


Medlemskap kostar 500kr och deltagaravgiften kostar 500kr = 1000kr


INGÅR: T-shirt (och vattenflaska om man inte ha fått).


Västerås IBS Ungdom, samtliga pojk/flicklag betalar till BG. 5153-9872

SWISH: 123 379 77 19


Skriv IBL och namn på deltagaren i meddelandefältet.

Innebandy LEKIS är ni redo!!
2019-11-07 12:04

Innebandylekis kan vara en första kontakt med en lagidrott. Hos oss är det mötet alltid lekfullt. Fortsätter man lira i Västerås innebandy väntar Innebandyskolan 6-7 år, från 8 år poolspel och därefter seriespel. Vi har alltid som målsättning att skapa egna träningsgrupper för pojkar och flickor från 4 år. Innebandylekis tränar en gång i veckan – totalt ungefär sju tillfällen under ”hösten” och elva gånger under ”våren”. Det ska vara enkelt och säkert att spela i Västerås Innebandy. Därför gäller medlemsavgiften för hela säsongen, olycksfallsförsäkring ingår och vi använder skyddsglasögon.


INNEBANDYLEKIS 4–5 ÅR

Här blandar vi lekövningar med stafetter och nöter enkla passnings- och teknikövningar. Vi introducerar också matchspel för barnen. Som förälder finns du med - inte mycket mer än så. Vi börjar nu också att lägga vikt vid en lekfull ordning och reda där man "ställer sig sist i ledet" och försiktigt förstå att innebandy är ett lagspel.

 

VIKTIG

  • ·         Om ni har deltagit på Innebandy GLÄDJE innan och vill fortsätta betalar man medlemsavgiften omgående. Behöver ni handla glasögon eller klubb har de allt ni behöver hos föreningens samarbetspartners Intersport Erikslund. 
  • ·         Om det är första gången på Innebandy LEKIS få ni prova 3x gratis. Glasögon och klubb finns att låna om ni inte har. Vid fortsättning efter det betalar man medlemsavgiften.
  • ·        Alla betalande medlemmar får en T-shirt och vattenflaska.

För att kunna driva en förening och lag krävs ideella krafter. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Det är roligt att engagera sig, och föreningen behöver hjälp med både stort och smått. För att Innebandy Lekis ska fungera behöver vi förstärka kring gruppen med flera personer. Föräldrarna va gärna med och hjälp till att skapa årets roligaste Innebandy LEKIS!


Funderingar


Hör av er


Jayjay Mcgregor

Västerås Innebandy

jay@vib.se


MEDLEMSKAP
2019-10-15 11:34
Klubben bedrivs i stor utsträckning ideellt, då är det nödvändigt att vi alla hjälps åt att få verksamheten att fungera. Att vara medlem i Västerås IBS Ungdom innebär både rättigheter och skyldigheter för spelare eller målsmän för spelare i barn- och ungdomslagen.

RÄTTIGHETER

– Medlemskap i Västerås IBS Ungdom till och med 2020-06-30.
– Entré till föreningens och systerföreningarnas IBF Västerås, Västerås IBS representationslags hemmamatcher i grundserien. Enstaka undantag kan förekomma.
– Rabatt i utvald sportbutik mot uppvisande av giltigt medlemskort.
– Möjlighet att lägga fram förslag och synpunkter till föreningens styrelse och årsmöte samt få respons på åsikterna.
– Rösträtt vid föreningens årsmöte och andra medlemsmöten (i enlighet med föreningens stadgar).
– Förslagsrätt till föreningens årsmöte och andra medlemsmöten.

.

FÖR AKTIVA SPELARE INGÅR DESSUTOM
– Deltagande i verksamheten när det gäller träning och seriespel.
– Deltagande i cuper och träningsläger. Detta är ofta förenat med extra avgift och/eller insamlande av pengar till lagkassan.
– Försäkring via Folksam vid match och träning samt vid resa till/från dessa aktiviteter.
– Föreningen håller med matchtröja till alla ungdomslag. Dessa skall återlämnas till klubben när man slutar eller de blir för små. För att minimera kostnader så återanvänds äldre matchställ som ärvs av tidigare lag i möjligaste mån – vilket innebär att vi inte har en entydig modell på matchställen. En del lag väljer att köpa egna matchställ av nyaste modell för insamlade pengar eller sponsorer, men detta beslutas inom respektive lag efter samråd med materialansvarig i föreningen.
– Föreningen står även för representationskläder för ungdomsledare i den mån styrelsen har utrymme i sin budget. Normalt står klubben för en piket-tröja och ibland en overall eller liknande, dock köps ej nya för varje säsong.


SKYLDIGHETER.

Eftersom klubben i stor utsträckning drivs ideellt är det nödvändigt att vi alla hjälps åt att få verksamheten att fungera. Att vara medlem innebär förutom avgifterna att det ingår nedanstående skyldigheter för spelare eller målsmän för spelare i barn- och ungdomslagen.

.

HALLVÄRDSKAP & EVENTBEMANNING
Alla lag kan tilldelas Eventarbete i samband med seniormatcher i Västerås IBS Ungdom samt systerföreningarnas representationslags matcher . .
Detta innebär att vara publikvärd, stå i café, sälja souvenirer/lotter eller andra liknande uppgifter.

.

INOM EGNA LAGET
Dessutom beslutar varje lag vilken typ av aktiviteter laget vill arrangera för att få in pengar till läger, cuper mm.


MEDLEMS- OCH SÄSONGSKORT
Nedanstående tabell listar Medlemsavgifterna för föreningens olika åldersgrupper. För frågor om medlemsavgift vänligen kontakta monika@vib.se


 

Medlemsavgift

Deltagaravgift

TOTALT

Lågstadiet upp till 9 år

500 kr

  500 kr

  1000 kr 


Familjemedlemskap

500 kr

1800 kr

2200 kr

Ledarmedlemskap

500 kr

 

   500 kr

Stödmedlem

500 kr

 

   500 kr


Betalas in till följande konto.


Västerås IBS Ungdom, samtliga pojk/flicklag, herr junior samt Akademi betalar till BG. 5153-9872

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Västerås Innebandy, 11/11 15:47 
Västerås Innebandy, 07/11 09:21 
Västerås Innebandy, 15/10 15:46 
Västerås Innebandy, 14/08 14:28 
Västerås Innebandy, 13/08 10:31 
Västerås Innebandy, 02/04 09:54