Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Innebandy LEKIS P/F 2014-2013 och alla tjejer!

Välkommen!!


Innebandy LEKIS 2019-2020 för pojkar och flickor födda från 2014 startade Söndag 10 November


Självklart går det att anmäla sig till Innebandy LEKIS under hela säsongen. Har du inte anmält ditt barn, kan du göra det via länken. 

https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={B25D09E6-45D6-4F91-8A29-DF64B536E9B5}


Innebandy LEKIS för barn födda mellan 2014-2013 och alla tjejer sker i Klöverhallen (plan 2) på söndagar kl. 12.00-13.00. 

Glasögon och klubb finns att låna om ni inte har.

Samling 11:45


Medlemskap kostar 500kr och deltagaravgiften kostar 500kr = 1000kr

GRATIS ATT PROVA 3 FÖRSTA GÅNGER

INGÅR: T-shirt (och vattenflaska om man inte ha fått).


Västerås IBS Ungdom, samtliga pojk/flicklag betalar till BG. 5153-9872

SWISH: 123 379 77 19


Skriv IBL och namn på deltagaren i meddelandefältet.


För att kunna driva en förening och lag krävs ideella krafter. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Det är roligt att engagera sig, och föreningen behöver hjälp med både stort och smått. För att Innebandy Lekis ska fungera behöver vi förstärka kring gruppen med flera personer. Föräldrarna va gärna med och hjälp till att skapa årets roligaste Innebandy LEKIS!

2020-01-22 15:05

Hej

Hoppas alla mår bra

 

Nu kör vi innebandy igen på söndag Tid 12:00 - 13:30 för alla Samling 11:45. Härligt!!

 

Alla från Lekis och Skolan är välkommen till denna tid och även alla nybörjare för att ha kul med innebandy. Har man en kompis som vill testa är alla välkommen!


Här kommer information till er som har inte läst följande.

Självklart går det att anmäla sig till Innebandy LEKIS under hela säsongen. Har du inte anmält ditt barn, kan du göra det via länken. 


https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={B25D09E6-45D6-4F91-8A29-DF64B536E9B5}

 

Glasögon och klubb finns att låna om ni inte har.

Samling 11:45

 

Medlemskap kostar 500kr och deltagaravgiften kostar 500kr = 1000kr

GRATIS ATT PROVA 3 FÖRSTA GÅNGER

INGÅR: T-shirt (och vattenflaska om man inte ha fått).

 

Västerås IBS Ungdom, samtliga pojk/flicklag betalar till BG. 5153-9872

SWISH: 123 379 77 19


Skriv IBL och namn på deltagaren i meddelandefältet.

 

För att kunna driva en förening och lag krävs ideella krafter. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Det är roligt att engagera sig, och föreningen behöver hjälp med både stort och smått. För att Innebandy Lekis ska fungera behöver vi förstärka kring gruppen med flera personer. Föräldrarna va gärna med och hjälp till att skapa årets roligaste Innebandy LEKIS! Ha med inneskor och vara med.

Har ni funderingar hör gärna av er till mig

Hälsningar

Jayjay McGregor
Västerås innebandy Kansli

Träning söndag
2019-12-06 14:27
Plats: Plan 2
Tid 12:00-13:00

Hej alla vänner

Kom ihåg att träning på söndag är på plan 2 som vanligt med start 12:00.
Hjälpledare kommer att finnas på plats istället för mig nu på söndag och gärna om alla föräldrar kan bidra med lite tid på planen kommer barnen känna sig trygga med varandra. Kör hårt nu!!

Hälsningar

Jayjay Mcgregor
Västerås Innebandy Kansli
6 fördelar med att träna ditt barns lag
2019-11-22 10:30

Inte nog med att det är fantastiskt för ditt barn när du ställer upp i dennes fritidsaktiviteter – du själv har även stor nytta av erfarenheterna som ett ledarskap inom idrottsrörelsen ger.
 
Här är några bra exempel:
 

1. Du får spendera mer tid med ditt barn

Tid känns ofta som en bristvara. När du tränar ditt barns lag får ni mer tid att umgås och skapa fler glada minnen tillsammans. Du ser ditt barn utvecklas utanför hemmiljön och ser också hela laget växa tillsammans.
 

2. Du får träna och röra på dig

Skippa gymmet! När du tränar ditt barns lag kan du passa på att träna och röra på dig själv samtidigt. Genom att vara en fysiskt aktiv tränare blir du en bra förebild och gör nytta för din egen hälsa och välmående. Lägg det på vilken nivå du vill. All rörelse är bra!
 

3. Du får ett större socialt nätverk

I vuxen ålder kan det vara svårt att träffa nya vänner och socialisera i nya sammanhang. Att engagera dig i ditt barns idrottande ger en unik möjlighet att träffa andra engagerade människor att umgås med. Kanske skaffar du vänner för livet?
 

4. Du utvecklar flera färdigheter och förmågor

Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan förbättra genom att träna ett lag. Du lär dig ledarskap med tålamod och lugn samt problemlösning, administrativ förmåga och att anpassa dig till nya situationer. Framförallt utvecklar du din kommunikationsförmåga som kan vara en av livets viktigaste färdigheter. Det är helt enkelt oundvikligt att växa och bli mer kreativ när du tar dig an tränarrollen.
 

5. Du får möjlighet att vara en god förebild

Gör något som verkligen spelar roll – var med och guida nästa generation. En bra tränare har möjlighet att påverka varje spelare de har att göra med i positiv riktning på många plan. Den påverkan du gör kan vara din största belöning med hela grejen.
 

6. Du kommer att ha kul

Den största anledningen till att barn idrottar är för att det är kul – men det är även kul att coacha! Att lära känna barnen, se dem bygga självförtroende, hjälpa dem utvecklas och att själv känna stolthet när det flyter. Du får också springa runt (eller åka skridskor) och leka, vilket är kul i alla åldrar!
 
 
Känner du dig fortfarande inte bekväm med att axla rollen som tränare? Börja med att vara assisterande eller hjälp till på andra sätt. Det är guld värt för Sveriges föreningsliv och dig själv!


http://bloggen.laget.se/?p=75253


MEDLEMSKAP
2019-10-15 11:34
Klubben bedrivs i stor utsträckning ideellt, då är det nödvändigt att vi alla hjälps åt att få verksamheten att fungera. Att vara medlem i Västerås IBS Ungdom innebär både rättigheter och skyldigheter för spelare eller målsmän för spelare i barn- och ungdomslagen.

RÄTTIGHETER

– Medlemskap i Västerås IBS Ungdom till och med 2020-06-30.
– Entré till föreningens och systerföreningarnas IBF Västerås, Västerås IBS representationslags hemmamatcher i grundserien. Enstaka undantag kan förekomma.
– Rabatt i utvald sportbutik mot uppvisande av giltigt medlemskort.
– Möjlighet att lägga fram förslag och synpunkter till föreningens styrelse och årsmöte samt få respons på åsikterna.
– Rösträtt vid föreningens årsmöte och andra medlemsmöten (i enlighet med föreningens stadgar).
– Förslagsrätt till föreningens årsmöte och andra medlemsmöten.

.

FÖR AKTIVA SPELARE INGÅR DESSUTOM
– Deltagande i verksamheten när det gäller träning och seriespel.
– Deltagande i cuper och träningsläger. Detta är ofta förenat med extra avgift och/eller insamlande av pengar till lagkassan.
– Försäkring via Folksam vid match och träning samt vid resa till/från dessa aktiviteter.
– Föreningen håller med matchtröja till alla ungdomslag. Dessa skall återlämnas till klubben när man slutar eller de blir för små. För att minimera kostnader så återanvänds äldre matchställ som ärvs av tidigare lag i möjligaste mån – vilket innebär att vi inte har en entydig modell på matchställen. En del lag väljer att köpa egna matchställ av nyaste modell för insamlade pengar eller sponsorer, men detta beslutas inom respektive lag efter samråd med materialansvarig i föreningen.
– Föreningen står även för representationskläder för ungdomsledare i den mån styrelsen har utrymme i sin budget. Normalt står klubben för en piket-tröja och ibland en overall eller liknande, dock köps ej nya för varje säsong.


SKYLDIGHETER.

Eftersom klubben i stor utsträckning drivs ideellt är det nödvändigt att vi alla hjälps åt att få verksamheten att fungera. Att vara medlem innebär förutom avgifterna att det ingår nedanstående skyldigheter för spelare eller målsmän för spelare i barn- och ungdomslagen.

.

HALLVÄRDSKAP & EVENTBEMANNING
Alla lag kan tilldelas Eventarbete i samband med seniormatcher i Västerås IBS Ungdom samt systerföreningarnas representationslags matcher . .
Detta innebär att vara publikvärd, stå i café, sälja souvenirer/lotter eller andra liknande uppgifter.

.

INOM EGNA LAGET
Dessutom beslutar varje lag vilken typ av aktiviteter laget vill arrangera för att få in pengar till läger, cuper mm.


MEDLEMS- OCH SÄSONGSKORT
Nedanstående tabell listar Medlemsavgifterna för föreningens olika åldersgrupper. För frågor om medlemsavgift vänligen kontakta monika@vib.se


 

Medlemsavgift

Deltagaravgift

TOTALT

Lågstadiet upp till 9 år

500 kr

  500 kr

  1000 kr 


Familjemedlemskap

500 kr

1800 kr

2200 kr

Ledarmedlemskap

500 kr

 

   500 kr

Stödmedlem

500 kr

 

   500 kr


Betalas in till följande konto.


Västerås IBS Ungdom, samtliga pojk/flicklag, herr junior samt Akademi betalar till BG. 5153-9872