Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

 
Sista uteträningen innan sommarledighet 25 juni
2019-06-18 16:41

Tisdag 25 juni kl 17-18 kör vi sista utefys-träningen med Martina uppe på Rocklunda innan vi tar sommarledigt. Samling vid utegymmet/Plåthallen. Vattenflaska och innebandyklubba tas med!


Vi återkommer med nya tider i augusti, men vill passa på att skicka ett stort tack till Martina för de här träningarna och såklart önska alla en fantastiskt skön sommar!


/Tränare och lagledare

Säsongsavslutning 18/19
2019-04-15 20:09

Hej

Nu har innebandysäsongen kommit till sitt slut och nu kan vi alla ta en välförtjänt innebandyledighet fram till aug/sept. Info om försäsongsträning kommer inom kort, då den kommer börja tidigare. 

 

För oss ledare, så har vi haft nöjet att få ta del och leda tjejernas utveckling rent innebandyteknisk och lagsammanhållning. Vi tycker det har varit en fantastisk resa som vi har genomfört och att det har visat sig på och utanför innebandyplanen. 

 

Vi tycker även att är det riktigt roligt att ni föräldrar är delaktiga och hjälper varandra i stort och smått. Det gör att vi ledare känner oss tryggare i de roller som vi har.


Mälarenergi cup helgen sammanfattar vi med många bra matcher, då många motståndare fick kämpa på för att möta oss. Vi tycker att vi står oss väl som motståndare. Mycket bra arbetat av er föräldrar, utan er så blir det ingen cup.

 

Vi vill skicka ett stort tack till dessa företag som har ställt upp för oss denna säsong. 


Söderberg&Partner AB

Twofold AB

M-Bilar AB

MPSJU AB

 

Nu tar vi lite ledigt från innebandyn, några av oss syns på försäsongsträning och vissa när vi börjar i aug/sept.


Tack för de fina blommorna som vi fick!


Mvh

P-G, Maria, Jocke, Ida, Emil och Sebastian

Inget poolspel 31 mars
2019-03-20 15:29

Hej!

Köping har hört av sig och har svårt att få ihop matchtider för alla lag den 31 mars. Vi har då valt att avstå spel eftersom vi fått delta i alla andra poolspel i år. Istället kan vi alla vara med och heja på serielaget som avslutar säsongen på hemmaplan med match mot IBK Hallsta kl 15.30.

Sen laddar vi för Mälarenergi Cup!

Spelschema Sala 3 mars - behov av fler spelare!
2019-02-25 16:35

Dags för poolspel igen och schemat är klart:

10.15 Romfartuna

11.45 Rönnby

13.15 Sala


Samling 30 min innan match. Idrottshallen, Ringgatan 16 i Sala är adressen.

Då det är sportlov och flera är bortresta har vi i dagsläget en mycket tunn trupp. Finns den någon 08:a eller 07:a som kan tänka sig att ställa upp, en eller flera matcher, vore det toppen!

Hör av er till Maria eller Jocke i så fall.

Behov av nya kläder?
2019-02-25 16:32

Hej!

Vi har fått en ny spelare till laget (välkommen Wilma!) och kommer inom kort beställa overall, shorts och träningströja. Är det någon annan som önskar göra en klädbeställning så hör gärna av er omgående till mig!

/Maria