SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy
P14

Avslutning Björnön 7 maj
2023-04-18 22:12
Hej alla barn och föräldrar! 

Som en liten avslutning av säsongen tänkte vi hitta på något kul ihop.
söndagen den 7 maj kl 10.30 träffas vi vid pulka/ fd slalombacken på Björnön för lite brännboll och korvgrilling. 
Alla föräldrar och syskon är välkomna! 
Osa via kallelsen som skickas ut en vecka före, ev allergier meddelas via sms till Branka ( 070 545 31 21)
 
Varmt välkomna önskar ledarstaben!
Planering fram till säsongsavslutningen
2023-03-22 11:50

Hej allihop!

 

En rolig säsong börjar lida mot sitt slut så vi tänkte informera lite om hur tiden fram till avslutningen ser ut rörande träningar och match. 

 

Nästa vecka(v13) tränar vi tisdag och torsdag. Sen är det påsklov och då kommer vi inte träna alls eftersom vi märkte att det var väldigt lågt deltagande under sportlovet. Efter påsklovet kommer vi bara träna på tisdagar i två veckor innan det är Poolspelsavslutning 23 april, som också blir säsongens sista händelse. Efter det tar vi uppehåll och överlåter tiden till sommarsporterna fullt ut.

 

Kalendern är uppdaterad utifrån ovanstående information så kika i den ifall något är oklart. 

Hälsningar

Ledarna

Träningar sportlovet
2023-02-22 21:50

På sportlovet (v9) är tisdagsträningen inställd pga att många tränare är bortresta men på torsdagen är det träning som vanligt. 
// 

Ledarna

Första träningen och första matcherna 2023
2023-01-09 15:37

Hej allihop, hoppas jullovet varit bra!

 

Nu är det snart dags för innebandy igen. Första träningen 2023 är nu på torsdag 12/1 kl 16.45 - 18.00.

 

På lördag 14/1 är det också dags för matcher för alla som kan vara med. Alla som anmäler sig kommer spela två matcher var. Vi kommer möta både Kungsör och Köping. Första matchstart är 10.00 och sista matchen beräknas vara slut senast 13.30. 

 

Kallelser till matcherna kommer

 

Med vänliga hälsningar

Ledarna

Julavslutning med föräldramatch 22/12
2022-12-21 13:41

Imorgon är det sista träningen inför juluppehållet. Vi kommer då spela en föräldramatch och avsluta med lite fika. De föräldrar som kan och vill vara med och spela uppmanar vi därför att ta med grejer för det så barnen får sig en upplevelse som bräcker jultomten.

 

Ses imorgon!

 

//

 

Ledarna

Juluppehåll
2022-12-15 11:19

Hej på er!

 

Vi kommer ta jullov från träningarna V52 och V1.

 

Hälsningar

Ledarna

Inför säsongens matcher
2022-10-21 19:42

Hej

 

Imorgon är det dags för säsongens första matcher. Här kommer lite information om det.

Till varje match är det bra om man har koll på vad som står i kallelsen som skickas ut. Där finns samlingstid, plats för samling och spelplats, tid för matchstart samt vilka som ska vara med på matchen.

 

Det man behöver ha med på match är:

- Klubba

- Inomhusskor

- Skyddsglasögon

- Matchtröja - De delades ut igår på träningen. De som inte fått en tröja och ska spela imorgon får en före matchstart. Dessa kommer man att låna under säsongen och förvara hemma mellan matcherna.

- Shorts (svarta)

- Strumpor (vita)

- Vattenflaska

- Väska till sina saker

- Mellanmål avgör man själv om man ska ta med. Kanske kan vara bra om man ska på bortamatch.

 

Det kommer finnas möjlighet att duscha och byta om på både hemma- och bortamatcher. Vi kommer alltid att ha en samling i omklädningsrummet före match så att alla kan byta om till matchkläder.

 

Till matcherna förväntas alla ta sig för egen maskin. Tränarna kommer inte kunna koordinera skjutsar under säsongen men självklart får man gärna som förälder prata ihop sig med andra föräldrar om man vill samåka. Vi rekommenderar att alla barn har en väska med sig där de kan lägga sina saker efter ombyte. Tränarna kommer inte kunna hålla kolla på alla barns saker vid match. Det kan också vara bra om kläderna är märkta. Väskorna låser vi antingen in i omklädningsrummet där möjligheten finns eller så tar vi med dem ut till planen där vi ska spela. Självklart kontrollerar vi omklädningsrummen innan vi lämnar dem så att inget finns kvar.

 

Imorgon börjar äntligen matchern! Ett VIB-gäng kommer spela mot Skiljebo SK Svart i Skiljeboskolan kl 09.00. Samling på plats 08.30 för dem. Det andra gänget åker till Köping för match med start kl 15.30. Samling till den matchen är kl 14.15 på Vallby friluftsmuseums parkering.

 

För er som ska spela, vi ses imorgon! Annars ses vi i veckan.

 

Hälsningar Ledarna

Säsongen 22-23
2022-10-14 12:49

Hej på er

 

Nu är säsongen i gång igen, vilket känns väldigt roligt. Sedan förra året har mycket förändrats. Några ledare har slutat och många nya har kommit in. Fler ledare är givetvis bra och en förutsättning för att det ska bli ännu bättre kvalitet på framför allt träningar där fler nu kan hjälpa till med att utbilda alla barn.

Vi tränar två dagar i veckan och tanken är att ha två lag i gång i seriespel för att alla ska få spela mer vid match.

Under säsongen är målet att försöka ta kliv framåt inom innebandyn men även som lag och grupp allmänt genom att regelbundet dela upp grabbarna i mindre grupper på träning, precis som vi avslutade i våras. Vi kommer även träffas fler gånger i veckan vilket också kommer bidra till att alla lär känna varandra bättre.

Vi hoppas även att förra säsongens matchande gör att alla som var med då startar med ett större självförtroende denna säsong när fler blivit trygga i den typen av situation. Redan nu kan vi se att det hänt mycket med barnen sedan i avslutningen i våras. Det är lite mer mogna killar nu. För att ge ytterligare trygghet och möjlighet till mer speltid under match har vi delat upp laget i fyra matchgrupper som kommer mixas ihop och spela med varandra under säsongen. Tanken är att två matchgrupper spelar match tillsammans och att alla matchgrupper ska rotera och spela med varandra enligt ett rullande schema under säsongen. Vi hoppas att det ger trygghet i den mindre gruppen samtidigt som man får spela med alla under säsongens matcher samt på träningarna.

 

Det har skett en del avhopp i serien och i skrivande stund är det fyra lag som hoppat av. Av just den anledningen så blev det ingen match för killarna denna helg. Nästa helg är det planerat för två matcher och vi håller tummarna för att det ska bli av som planerat.

 

Med dessa ord vill vi önska er välkomna till en ny säsong med VIB – P14

 

/ Ledarna

 

Grupp 1

 

Grupp 2

 

Grupp 3

 

Grupp 4

Lukas

 

Wiggo

 

August C

 

Colin

Axel

 

Alfred

 

Adam

 

Milton

Julian

 

Olle

 

Frank S

 

August S

Liam

 

Knut

 

Harry

 

Gustav B

Linus

 

August F

 

Danil

 

Samuel

Gustav S

 

Julius

 

Rasmus

 

Frank W

Charley

 

Alan

 

Billy

   
Träningsstart 19/9
2021-09-06 15:03

Snart är det äntligen dax för en ny härlig säsong. Vi drar i gång 19/9 i klövernhallen. VI kommer träna på samma tid och dag som förra året. Söndagar 10-11:15. Inbjudan till träningarna kommer som vanligt under veckan som träningen är. I år ska vi spela poolspel vilket jag tror alla har längtat efter. 

Har ni någon kompis som är intresserad av att spela så ta med dom till träningen så de får testa på. 

 

Denna säsong kommer ni föräldrar att bli lite involverade i laget på olika sätt. Vi kommer sköta kiosken i klövern 1 vecka (kvällstid), vara sargvakter, kiosk, entré på 1 dam & 1 herrmatch. Jag kommer återkomma med exakta datum framåt. 

 

Vi ses snart!

/Peter 070-4496308

6 fördelar med att tränar ditt barns lag
2020-09-10 13:59

Inte nog med att det är fantastiskt för ditt barn när du ställer upp i dennes fritidsaktiviteter – du själv har även stor nytta av erfarenheterna som ett ledarskap inom idrottsrörelsen ger.
 
Här är några bra exempel:
 

1. Du får spendera mer tid med ditt barn

Tid känns ofta som en bristvara. När du tränar ditt barns lag får ni mer tid att umgås och skapa fler glada minnen tillsammans. Du ser ditt barn utvecklas utanför hemmiljön och ser också hela laget växa tillsammans.
 

2. Du får träna och röra på dig

Skippa gymmet! När du tränar ditt barns lag kan du passa på att träna och röra på dig själv samtidigt. Genom att vara en fysiskt aktiv tränare blir du en bra förebild och gör nytta för din egen hälsa och välmående. Lägg det på vilken nivå du vill. All rörelse är bra!
 

3. Du får ett större socialt nätverk

I vuxen ålder kan det vara svårt att träffa nya vänner och socialisera i nya sammanhang. Att engagera dig i ditt barns idrottande ger en unik möjlighet att träffa andra engagerade människor att umgås med. Kanske skaffar du vänner för livet?
 

4. Du utvecklar flera färdigheter och förmågor

Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan förbättra genom att träna ett lag. Du lär dig ledarskap med tålamod och lugn samt problemlösning, administrativ förmåga och att anpassa dig till nya situationer. Framförallt utvecklar du din kommunikationsförmåga som kan vara en av livets viktigaste färdigheter. Det är helt enkelt oundvikligt att växa och bli mer kreativ när du tar dig an tränarrollen.
 

5. Du får möjlighet att vara en god förebild

Gör något som verkligen spelar roll – var med och guida nästa generation. En bra tränare har möjlighet att påverka varje spelare de har att göra med i positiv riktning på många plan. Den påverkan du gör kan vara din största belöning med hela grejen.
 

6. Du kommer att ha kul

Den största anledningen till att barn idrottar är för att det är kul – men det är även kul att coacha! Att lära känna barnen, se dem bygga självförtroende, hjälpa dem utvecklas och att själv känna stolthet när det flyter. Du får också springa runt (eller åka skridskor) och leka, vilket är kul i alla åldrar!
 
 
Känner du dig fortfarande inte bekväm med att axla rollen som tränare? Börja med att vara assisterande eller hjälp till på andra sätt. Det är guld värt för Sveriges föreningsliv och dig själv!


http://bloggen.laget.se/?p=75253

 
VÅRA SPONSORER