SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy
P14

 
Information om hur vi använder kallelserna
2023-10-23 20:18

Till träningar, matcher och andra aktiviteter skickas kallelser. De vill vi att man som förälder svarar på så snart man vet om ens barn kan delta på den aktivitet det gäller. För många av er är detta ingen nyhet men för andra kan detta vara helt nytt så vi informerar om hur kallelserna används av oss ledare. Det finns en app att ladda ned för att underlätta hanteringen av kallelser som heter SportAdmin Medlemsapp.

 

Träningar:

Vi tränare skickar kallelser för att kunna planera träningarna så det ska bli så bra kvalitet som möjligt för alla som deltar vid varje tillfälle. Vi planerar övningar och delar in i grupper och lag inför träningen utifrån den information vi fått in via kallelserna.

 

Matcher:

I år har vi utökat från 2 till 3 lag i seriespel för att det ska finnas möjlighet till mer speltid för alla. Till matcherna kommer vi därför kalla 9 spelare då vi spelar 4 utespelare + 1 målvakt på planen samtidigt. Då har vi 4 utespelare som vilar på bänken mellan varje byte.

Om någon inte kan komma på en match kallar vi in en ny spelare så att vi alltid är 9 till match. Det är därför viktigt att man besvarar kallelsen i tid. Om man inte svarar på kallelsen till match räknar vi med att man inte kan vara med och kallar in en ersättare så att det ska bli fullt lag. Man kan således inte komma till en match och spela om man inte tackat ja till kallelsen.

Vill man inte att ett barn spelar matcher kan man meddela oss tränare så kallas man inte förrän man säger att man vill vara med.

 

Andra aktiviteter:

Det skickas även kallelser till andra aktiviteter, t ex avslutningar, möten, teambuilding, lagjobb. Till dem varierar givetvis förutsättningar och deadlines så kolla igenom informationen och besvara kallelsen så underlättas även den planeringen.

 

Deadlines:

Deadline för kallelse till träning är kl. 10.00 samma dag som träningen.

Matcherna är normalt sett på helgerna och då är det deadline kl. 18.00 på torsdagen samma vecka.

 

Om deadline för en kallelse har varit så att man inte kan svara men man behöver meddela frånvaro vill vi att man kontaktar någon av oss ledare. Kontaktinformation kan man hitta via dessa länkar till vår lagsida på vib.se:

 

Med vänliga hälsningar

 

Ledarna VIB P14

Första matcherna för säsongen.
2023-10-15 18:40

Hej alla!

 

Då var vi igång med säsongens matcher, och vilken start det blev!! 3 matcher spelades i helgen och här kommer en liten genomgång. 

 

Lördag: match mot VIB P-13. 

Ledarna och spelarna var nog lite spända inför denna match då vi skulle möta 1 år äldre spelare, dessutom från samma klubb. När vi kom till hallen så såg vi den stora planen (flera meter mer än i P-14 serien). Efter en första period där vi kämpade med att komma in i spelet med den stora planen, så kom vi in i det och vi avslutade riktigt bra. Grabbarna och ledarna var nöjda och vi ser fram emot matcherna i P-13 serien. 

 

Lördag: match mot Ullvi. 

I kontrast till matchen mot P-13 så var denna match lite annorlunda. Liten plan (mindre än vi är vana vid) och vi mötte ett lag som spelade ganska fysiskt och tyvärr så blåste inte domarna så mycket för frislag. Men man får komma ihåg att domarna är ungdomar som lär sig och ju mer de får döma så får de mer erfarenhet. Våra grabbar blev lite frustrerade stundtals men avslutade matchen väldigt bra. 

 

Söndag: match mot Surahammar: 

9 pigga grabbar samlades i Sura för match. Innan vi gick in på planen så sjöng och hurrade vi för Linus som fyller 9 år idag :). Denna match präglades av snygga pass, mycket skott men framför allt så pratade grabbarna med varandra på planen på ett väldigt bra sätt. De hjälpte varandra över hela planen. 

 

Stor tack för en härlig innebandyhelg. Vill avsluta med ett härligt citat från en i laget.  

"Ett tips är att spara sina bästa skott till matchen och inte använda dom på uppvärmningen" :)

 

Vi ses i veckan/ Ledarna. 

Nu är vi i gång med säsongen 23/24!!
2023-10-04 10:57

Hejsan!

I går 3/10 så startade vi vår säsong! Alla grabbarna kom med ett glatt humör och det syntes att de saknat sina lagkamrater och den lilla plastbollen, det hälsades till höger och vänster. Man kan nästa tro att alla har haft en klubba i handen hela sommaren, tekniken satt som ett smäck :). Vi välkomnar de som är nya, kul att få in nya killar i gruppen. Vi kommer uppdatera kontaktfliken på vår sida P-14 (finns under fliken Västerås IBS Ungdom på vib.se) med alla ledare och dess roller så ni klart och tydligt ser vem ni ska kontakta vid frågor. Som sagt, kul att vi är igång och vi ser fram emot en härlig säsong tillsammans!

 

/Ledarna

Avslutning Björnön 7 maj
2023-04-18 22:12
Hej alla barn och föräldrar! 

Som en liten avslutning av säsongen tänkte vi hitta på något kul ihop.
söndagen den 7 maj kl 10.30 träffas vi vid pulka/ fd slalombacken på Björnön för lite brännboll och korvgrilling. 
Alla föräldrar och syskon är välkomna! 
Osa via kallelsen som skickas ut en vecka före, ev allergier meddelas via sms till Branka ( 070 545 31 21)
 
Varmt välkomna önskar ledarstaben!
Planering fram till säsongsavslutningen
2023-03-22 11:50

Hej allihop!

 

En rolig säsong börjar lida mot sitt slut så vi tänkte informera lite om hur tiden fram till avslutningen ser ut rörande träningar och match. 

 

Nästa vecka(v13) tränar vi tisdag och torsdag. Sen är det påsklov och då kommer vi inte träna alls eftersom vi märkte att det var väldigt lågt deltagande under sportlovet. Efter påsklovet kommer vi bara träna på tisdagar i två veckor innan det är Poolspelsavslutning 23 april, som också blir säsongens sista händelse. Efter det tar vi uppehåll och överlåter tiden till sommarsporterna fullt ut.

 

Kalendern är uppdaterad utifrån ovanstående information så kika i den ifall något är oklart. 

Hälsningar

Ledarna

Träningar sportlovet
2023-02-22 21:50

På sportlovet (v9) är tisdagsträningen inställd pga att många tränare är bortresta men på torsdagen är det träning som vanligt. 
// 

Ledarna

Första träningen och första matcherna 2023
2023-01-09 15:37

Hej allihop, hoppas jullovet varit bra!

 

Nu är det snart dags för innebandy igen. Första träningen 2023 är nu på torsdag 12/1 kl 16.45 - 18.00.

 

På lördag 14/1 är det också dags för matcher för alla som kan vara med. Alla som anmäler sig kommer spela två matcher var. Vi kommer möta både Kungsör och Köping. Första matchstart är 10.00 och sista matchen beräknas vara slut senast 13.30. 

 

Kallelser till matcherna kommer

 

Med vänliga hälsningar

Ledarna

Julavslutning med föräldramatch 22/12
2022-12-21 13:41

Imorgon är det sista träningen inför juluppehållet. Vi kommer då spela en föräldramatch och avsluta med lite fika. De föräldrar som kan och vill vara med och spela uppmanar vi därför att ta med grejer för det så barnen får sig en upplevelse som bräcker jultomten.

 

Ses imorgon!

 

//

 

Ledarna

Juluppehåll
2022-12-15 11:19

Hej på er!

 

Vi kommer ta jullov från träningarna V52 och V1.

 

Hälsningar

Ledarna

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Västerås Innebandy, 05/07 12:06 
Västerås Innebandy, 03/06 19:00 
Västerås Innebandy, 01/06 18:00 
Västerås Innebandy, 17/05 13:39 
Västerås Innebandy, 15/05 18:42 
 
VÅRA SPONSORER