SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy
F12-15


Förväntningar på föräldrar: 

Som förälder till barn och ungdom som är med i föreningens verksamhet är det viktigt: 
- Att stödja Ditt eget och andras barn genom att stötta, uppmuntra i alla lägen. 
- Att Du är en god förebild genom att inte fokusera på resultatet utan att mera se på glädjen och utvecklingsmöjligheterna. Ställ inte för höga krav. Kom ihåg att beröm är bättre än kritik. 
- Att Du ställer upp som funktionär, tränare eller lagledare. Att Du ställer upp på arbetsdagar och på aktiviteter för att stärka vår ekonomi. 
- Att Du bidrar till ditt barns och Västerås Innebandys utveckling utifrån Dina förutsättningar. Även om Du bara kan bidra med en liten del så är denna del nog så betydelsefull. 
- Att Du som föräldrar avhåller dig från alkohol och andra droger i samband med träningsläger, cuper eller andra resor när du befinner dig på lagets förläggningsplats. 

Enkelt uttryckt vill vi att Du som förälder är aktivt i ord och handling och med positiva förtecken stöttar föreningens verksamhet. 

Tänk på att Ditt engagemang är viktigt !! 

Viktigt att tänka på som förälder i samband med matcher och träningar. 
Endast ledare och spelare får beträda planen, detta för att barnen ska ha lättare att fokusera på tränarna. 
Strax före och efter match bör omklädningsrum eller motsvarande endast vara tillgänglig för spelare och ledare. 
Att Du som åskådare till ditt barns matcher respekterar domare, funktionärer, ledare, spelare och motståndare och har en positiv attityd till motståndarnas föräldrar. Heja gärna på ditt lag, men "håna" inte motståndarna. 
Överlåter coachning av det egna laget åt tränare/ledare, föräldrar ska heja på sitt lag men aldrig styra sina barn som spelar eller andras, detta skapar stor förvirring på plan. 


Hälsningar

Sportgruppen
 
VÅRA SPONSORER