SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy

Fyll på lagkassan och håll koll på utrustningen
2022-10-06 14:03

Vi vill passa på att tipsa om en fantastisk chans att stärka upp lagkassan genom försäljning av personliga, självhäftande klisternamnlappar för till exempel kläder, skor och innebandyklubbor. Klisternamnlapparna kan dessutom fås med VIB logga.


Produkten är kanonbra och kommer underlätta för både dig som tränare samt för förälder, då barnen kan märka upp sin utrustning och färre prylar hamnar i högen för borttappat. Detta kommer vara extra bra när ni åker på bortamatcher och cuper.


Något som även är positivt är att det blir lättare för både tränare och barn att lära sig namnen på varandra när man sätter en klisternamnlapp på klubban.

 

Arken kostar 200 kr och laget behåller 100 kr per såld produkt, så det blir snabbt bra pengar till lagkassan.

P12/13 drog igång en test på detta förra veckan och de har redan sålt massor och fått väldigt bra respons från föräldrar och kunder. 

Rekommendationen är 4 stycken i snitt per barn. Vissa föräldrar lyckas sälja 10 stycken på jobbet och andra köper 1-2 till sina egna barn.

Meddela mikael@smartshake,com Hur många ni vill ha till ert lag, det som inte blir sålt får ni lämna tillbaka så det innebär ingen risk för er. 

Svara mig på min mail senast den 17/10 med hur många ni vill prova att sälja.


För mer information klicka här Klisternamnlappar_informationsblad.pdf

 
VÅRA SPONSORER