SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy
P14

Inför säsongens matcher
2022-10-21 19:42

Hej

 

Imorgon är det dags för säsongens första matcher. Här kommer lite information om det.

Till varje match är det bra om man har koll på vad som står i kallelsen som skickas ut. Där finns samlingstid, plats för samling och spelplats, tid för matchstart samt vilka som ska vara med på matchen.

 

Det man behöver ha med på match är:

- Klubba

- Inomhusskor

- Skyddsglasögon

- Matchtröja - De delades ut igår på träningen. De som inte fått en tröja och ska spela imorgon får en före matchstart. Dessa kommer man att låna under säsongen och förvara hemma mellan matcherna.

- Shorts (svarta)

- Strumpor (vita)

- Vattenflaska

- Väska till sina saker

- Mellanmål avgör man själv om man ska ta med. Kanske kan vara bra om man ska på bortamatch.

 

Det kommer finnas möjlighet att duscha och byta om på både hemma- och bortamatcher. Vi kommer alltid att ha en samling i omklädningsrummet före match så att alla kan byta om till matchkläder.

 

Till matcherna förväntas alla ta sig för egen maskin. Tränarna kommer inte kunna koordinera skjutsar under säsongen men självklart får man gärna som förälder prata ihop sig med andra föräldrar om man vill samåka. Vi rekommenderar att alla barn har en väska med sig där de kan lägga sina saker efter ombyte. Tränarna kommer inte kunna hålla kolla på alla barns saker vid match. Det kan också vara bra om kläderna är märkta. Väskorna låser vi antingen in i omklädningsrummet där möjligheten finns eller så tar vi med dem ut till planen där vi ska spela. Självklart kontrollerar vi omklädningsrummen innan vi lämnar dem så att inget finns kvar.

 

Imorgon börjar äntligen matchern! Ett VIB-gäng kommer spela mot Skiljebo SK Svart i Skiljeboskolan kl 09.00. Samling på plats 08.30 för dem. Det andra gänget åker till Köping för match med start kl 15.30. Samling till den matchen är kl 14.15 på Vallby friluftsmuseums parkering.

 

För er som ska spela, vi ses imorgon! Annars ses vi i veckan.

 

Hälsningar Ledarna

 
VÅRA SPONSORER