SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy
P14

Säsongen 22-23
2022-10-14 12:49

Hej på er

 

Nu är säsongen i gång igen, vilket känns väldigt roligt. Sedan förra året har mycket förändrats. Några ledare har slutat och många nya har kommit in. Fler ledare är givetvis bra och en förutsättning för att det ska bli ännu bättre kvalitet på framför allt träningar där fler nu kan hjälpa till med att utbilda alla barn.

Vi tränar två dagar i veckan och tanken är att ha två lag i gång i seriespel för att alla ska få spela mer vid match.

Under säsongen är målet att försöka ta kliv framåt inom innebandyn men även som lag och grupp allmänt genom att regelbundet dela upp grabbarna i mindre grupper på träning, precis som vi avslutade i våras. Vi kommer även träffas fler gånger i veckan vilket också kommer bidra till att alla lär känna varandra bättre.

Vi hoppas även att förra säsongens matchande gör att alla som var med då startar med ett större självförtroende denna säsong när fler blivit trygga i den typen av situation. Redan nu kan vi se att det hänt mycket med barnen sedan i avslutningen i våras. Det är lite mer mogna killar nu. För att ge ytterligare trygghet och möjlighet till mer speltid under match har vi delat upp laget i fyra matchgrupper som kommer mixas ihop och spela med varandra under säsongen. Tanken är att två matchgrupper spelar match tillsammans och att alla matchgrupper ska rotera och spela med varandra enligt ett rullande schema under säsongen. Vi hoppas att det ger trygghet i den mindre gruppen samtidigt som man får spela med alla under säsongens matcher samt på träningarna.

 

Det har skett en del avhopp i serien och i skrivande stund är det fyra lag som hoppat av. Av just den anledningen så blev det ingen match för killarna denna helg. Nästa helg är det planerat för två matcher och vi håller tummarna för att det ska bli av som planerat.

 

Med dessa ord vill vi önska er välkomna till en ny säsong med VIB – P14

 

/ Ledarna

 

Grupp 1

 

Grupp 2

 

Grupp 3

 

Grupp 4

Lukas

 

Wiggo

 

August C

 

Colin

Axel

 

Alfred

 

Adam

 

Milton

Julian

 

Olle

 

Frank S

 

August S

Liam

 

Knut

 

Harry

 

Gustav B

Linus

 

August F

 

Danil

 

Samuel

Gustav S

 

Julius

 

Rasmus

 

Frank W

Charley

 

Alan

 

Billy

   
 
VÅRA SPONSORER