SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy
P14

Första matcherna för säsongen.
2023-10-15 18:40

Hej alla!

 

Då var vi igång med säsongens matcher, och vilken start det blev!! 3 matcher spelades i helgen och här kommer en liten genomgång. 

 

Lördag: match mot VIB P-13. 

Ledarna och spelarna var nog lite spända inför denna match då vi skulle möta 1 år äldre spelare, dessutom från samma klubb. När vi kom till hallen så såg vi den stora planen (flera meter mer än i P-14 serien). Efter en första period där vi kämpade med att komma in i spelet med den stora planen, så kom vi in i det och vi avslutade riktigt bra. Grabbarna och ledarna var nöjda och vi ser fram emot matcherna i P-13 serien. 

 

Lördag: match mot Ullvi. 

I kontrast till matchen mot P-13 så var denna match lite annorlunda. Liten plan (mindre än vi är vana vid) och vi mötte ett lag som spelade ganska fysiskt och tyvärr så blåste inte domarna så mycket för frislag. Men man får komma ihåg att domarna är ungdomar som lär sig och ju mer de får döma så får de mer erfarenhet. Våra grabbar blev lite frustrerade stundtals men avslutade matchen väldigt bra. 

 

Söndag: match mot Surahammar: 

9 pigga grabbar samlades i Sura för match. Innan vi gick in på planen så sjöng och hurrade vi för Linus som fyller 9 år idag :). Denna match präglades av snygga pass, mycket skott men framför allt så pratade grabbarna med varandra på planen på ett väldigt bra sätt. De hjälpte varandra över hela planen. 

 

Stor tack för en härlig innebandyhelg. Vill avsluta med ett härligt citat från en i laget.  

"Ett tips är att spara sina bästa skott till matchen och inte använda dom på uppvärmningen" :)

 

Vi ses i veckan/ Ledarna. 

 
VÅRA SPONSORER