SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy
P14

Information om hur vi använder kallelserna
2023-10-23 20:18

Till träningar, matcher och andra aktiviteter skickas kallelser. De vill vi att man som förälder svarar på så snart man vet om ens barn kan delta på den aktivitet det gäller. För många av er är detta ingen nyhet men för andra kan detta vara helt nytt så vi informerar om hur kallelserna används av oss ledare. Det finns en app att ladda ned för att underlätta hanteringen av kallelser som heter SportAdmin Medlemsapp.

 

Träningar:

Vi tränare skickar kallelser för att kunna planera träningarna så det ska bli så bra kvalitet som möjligt för alla som deltar vid varje tillfälle. Vi planerar övningar och delar in i grupper och lag inför träningen utifrån den information vi fått in via kallelserna.

 

Matcher:

I år har vi utökat från 2 till 3 lag i seriespel för att det ska finnas möjlighet till mer speltid för alla. Till matcherna kommer vi därför kalla 9 spelare då vi spelar 4 utespelare + 1 målvakt på planen samtidigt. Då har vi 4 utespelare som vilar på bänken mellan varje byte.

Om någon inte kan komma på en match kallar vi in en ny spelare så att vi alltid är 9 till match. Det är därför viktigt att man besvarar kallelsen i tid. Om man inte svarar på kallelsen till match räknar vi med att man inte kan vara med och kallar in en ersättare så att det ska bli fullt lag. Man kan således inte komma till en match och spela om man inte tackat ja till kallelsen.

Vill man inte att ett barn spelar matcher kan man meddela oss tränare så kallas man inte förrän man säger att man vill vara med.

 

Andra aktiviteter:

Det skickas även kallelser till andra aktiviteter, t ex avslutningar, möten, teambuilding, lagjobb. Till dem varierar givetvis förutsättningar och deadlines så kolla igenom informationen och besvara kallelsen så underlättas även den planeringen.

 

Deadlines:

Deadline för kallelse till träning är kl. 10.00 samma dag som träningen.

Matcherna är normalt sett på helgerna och då är det deadline kl. 18.00 på torsdagen samma vecka.

 

Om deadline för en kallelse har varit så att man inte kan svara men man behöver meddela frånvaro vill vi att man kontaktar någon av oss ledare. Kontaktinformation kan man hitta via dessa länkar till vår lagsida på vib.se:

 

Med vänliga hälsningar

 

Ledarna VIB P14

 
VÅRA SPONSORER