Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Innebandy SKOLAN är ni redo?!
2019-11-08 10:04

Innebandyskolan kan vara en första kontakt med en lagidrott. Hos oss är det mötet alltid lekfullt. Fortsätter man lira i Västerås innebandy väntar från 8 år poolspel och därefter seriespel. Vi har alltid som målsättning att skapa egna träningsgrupper för pojkar och flickor från 4 år. Innebandyskolan tränar en gång i veckan – totalt ungefär sju tillfällen under ”hösten” och elva gånger under ”våren”. Det ska vara enkelt och säkert att spela innebandy i Västerås Innebandy. Därför gäller medlemsavgiften för hela säsongen, olycksfallsförsäkring ingår och vi använder skyddsglasögon.


INNEBANDYSKOLAN

Här blandar vi lekövningar med stafetter och nöter enkla passnings- och teknikövningar. Vi introducerar också matchspel för barnen. Som förälder finns du med - inte mycket mer än så. Vi börjar nu också att lägga vikt vid en lekfull ordning och reda där man "ställer sig sist i ledet" och försiktigt förstå att innebandy är ett lagspel.

 

VIKTIG

·         Om ni har deltagit på Innebandy GLÄDJE innan och vill fortsätta betalar man medlemsavgiften omgående. Behöver ni handla glasögon eller klubb har de allt ni behöver hos föreningens samarbetspartners Intersport Erikslund.

·         Om det är första gången på Innebandy SKOLAN få ni prova 3x gratis. Glasögon och klubb finns att låna om ni inte har. Vid fortsättning efter det betalar man medlemsavgiften.

 

·         Alla betalande medlemmar får en T-shirt och vattenflaska.

 

För att kunna driva en förening och lag krävs ideella krafter. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Det är roligt att engagera sig, och föreningen behöver hjälp med både stort och smått. För att Innebandy Lekis ska fungera behöver vi förstärka kring gruppen med flera personer. Föräldrarna var gärna med och hjälp till att skapa årets roligaste Innebandy SKOLA!

 

Ses vi på söndag!!


Nyhetsarkiv
Medlemskap2019-10-15 14:24