SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy
P12-13

Innebandystart P-13
2021-08-20 16:37

Hej

Hoppas ni alla haft en fin sommar! Nu närmar sig innebandysäsongen med stormsteg och som det ser ut nu så kommer vi få genomföra en normal säsong med både cuper, matcher, och träningar.

Med detta mail vill Vi informera er föräldrar om några punkter inför säsongen.

 

Träningstiderna

Träningarna startar tisdag den 21/9. Om vi får, kommer vi träna som EN grupp. Vi har samma träningstider som förra säsongen, träning tisdagar och torsdagar. Hallen är öppen från 16:45, träningen startar 17:00 och pågår fram till 18:00. Kom i tid och var ombytta i tid.

Vi återkommer kring aktuella pandemirestriktioner.

 

Seriespel/matchbokningar

Matchscheman är lagda och kommer att läggas i kalendern inom kort. Vi kommer att ha ett par vardagsmatcher i år. Första matchen spelas den 18/10 och sedan har vi 5 matcher innan nyår till att börja med. 

 

Guldkortet

Vill påminna om att vi säljer guldkortet i år. Nu är det dags att börja sälja Guldkortet (200 kr/st) och tanken är att man skall sälja 2 st Guldkort per spelare i respektive lag. Fördelen med Guldkortet är att förtjänsten är 100 %, dvs 200 kr per Guldkort. Försäljningstiden är satt från ”nu” till sista september.

2 st (400 kr) Guldkort säljs för föreningen för att framför allt hjälpa till att täcka delar av kanslikostnaderna. Försäljning utöver dessa två går till det lag man tillhör. I år så kommer möjligheten att köpa sig fri finnas för en lite lägre summa (300 kr).

Exempel om man säljer:

0 st Guldkort så köper man sig fri för 300 kr (75 % av 400 kr)

1 st Guldkort så köper man sig fri för 100 kr (75 % av 400 kr)

2 st Guldkort så går 400 kr till föreningen

3 st eller fler Guldkort så går överskjutande förtjänst till det lag som man tillhör

T.ex. försäljning av 4 st Guldkort, 400 kr går till föreningen och 400 kr går till det lag som man tillhör.

Vi kommer också ha en tävling mellan lagen, de som säljer flest guldkort. Vi kommer räkna vilka som säljer flest Guldkort per spelare. Det lag som vinner denna tävling, så kommer vår sponsor Mc Donalds bjuda på hamburgare till hela laget :)
Viktigt här är att vid tillfället som de bjuder, så kommer de vilja fotografera/dokumentera detta för marknadsföringssyfte i t ex sociala medier.

Enligt Guldkortet så är deras app (Apple och Android) idag inte så användarvänlig och under utveckling. Senast mitten på september kommer de lansera en uppdaterad version som kommer vara mycket mer användarvänlig och klart mycket bättre än vad appen är idag.

OBS! Kom ihåg att försäljning av guldkort , bingolotter etc. ger oss möjlighet att som lag köpa in nytt material, åka på cuper, köpa medaljer eller diplom, göra andra lagaktiviteter. Det här är vår chans att tjäna in extra pengar till laget.

Förra säsongen var vi jätteduktiga med försäljningen av bingolotter och RC!! Bra jobbat alla fina föräldrar!

 

Kiosk och sargvaktsschema

Laget kommer ansvara för att ha 2 kioskveckor under säsongen samt hjälpa till vid 2 tillfällen vid dam- och herrmatcher. Rolig uppgift!

 

Tränare sökes

Till kommande säsong behöver vi tränarstöd och skickar därför med en intresseförfrågan.Inför säsongen söker vi tränare till staben. Antingen som Ledande tränare med ideer kring träningsupplägg och lagbygge eller som assisterande tränare som kan hjälpa till på tisdagar eller torsdagar på planen. Hör av dig till oss om du är intresserad eller om du vet någon annan som är intresserad!

 

Med förhoppning om en innebandysäsong med utveckling, matchspel och skoj!

 

Mvh Tränarna