SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy

 
Västerås Innebandy står för:
Verksamhetsidé

”Västerås Innebandy erbjuder en positiv och fartfylld innebandyupplevelse i en miljö där alla kan känna gemenskap och delaktighet. Alla som är med i föreningen ska få beröras av upplevelsen som erbjuds. I Västerås Innebandy tar vi ansvar för varandra och utvecklas tillsammans oavsett uppgift. Här erbjuds aktiviteter som bidrar till ett livslångt idrottande och en härlig upplevelse av föreningslivet”

 
Vision

”Västerås Innebandy – Vår Förening – din idrottsfamilj – Genom hela livet – Let´s be Proud”

Västerås Innebandy vill vara mer än en idrottsklubb, att vara med i vår förening ska upplevas mer som en andra familj – din idrottsfamilj. I en familj tar vi hand om varandra och stöttar varandra i med och motgång.

Västerås innebandy är Vår förening, en förening där alla medlemmar har ansvar för utvecklingen och medlemmarna är delaktiga i beslut. Oavsett vilka förutsättningar du har ska du kunna hitta din plats i Västerås Innebandy genom hela livet.

 
Värdeord/Värdegrund

Let´s be Proud är vår värdegrund. Här beskriver vi vilka värderingar som styr föreningens arbete. Vårt engagemang för föreningen, för varandra och för idrottandet är en grundförutsättning för att vi ska kunna efterleva vår värdegrund och på så sätt känna stolthet.

Let´s be Proud beskriver våra mest grundläggande värderingar som på ett eller annat sätt alltid har funnits i föreningen och det som ska leda vårt arbete in i framtiden.

 

Passion

För oss i Västerås Innebandy betyder Passion att vi alltid ger allt av oss själva i alla lägen, oavsett om det är som funktionär, spelare eller ledare.

När vi tar oss an en uppgift gör vi det med passion. När vi är passionerade för vår uppgift blir resultatet oftast det bästa och vi kan vara stolta över vad vi har åstadkommit.

Respekt

För oss i Västerås Innebandy innebär Respekt att vi respekterar olikheten hos varandra och ser olikheten som en tillgång. I Västerås Innebandy ska alla känna sig välkomna och inkluderade. Genom att alltid respektera alla vi möter som person oavsett vem denne är skapar vi en miljö där alla känner sig respekterade. Oavsett om du är motståndare, förälder, spelare eller funktionär ska du alltid uppleva samma respekt, det är en miljö som vi kan vara stolta över.

Omtanke

För oss i Västerås Innebandy innebär Omtanke att vi tar hand om varandra och varje medlem ska känna att vi bryr oss om denne. För oss är omtanke ett av våra viktigaste sätt att bygga en kultur som präglas av trygghet och kärlek i vår förening.

När vi visar äkta omtanke får vi varandra att må bra och vi bygger en kultur där alla känner sig bekräftade. Vi ska vara stolta över den kultur som finns i föreningen och ta ansvar för att låta den växa.

Utveckling

För oss i Västerås Innebandy betyder Utveckling att vi aldrig slår oss till ro. Vår vilja till utveckling gör att vi ser möjligheter i varje problem istället för problem i varje möjlighet. Genom att alltid vilja lära oss mer genom utbildning, nya erfarenheter eller möten med andra människor skapar vi tillsammans en förening i utveckling. Genom att vi tar ansvar för att utveckla oss själva skapar vi en miljö där alla tillåts känna stolthet.

Delaktighet

För oss i Västerås Innebandy innebär Delaktighet att varje medlem har möjlighet att vara med och påverka i alla frågor som berör den enskilde medlemmen. Genom att vara delaktig i beslut om till exempel träningsupplägg, kiosksortiment eller medlemsavgifter blir föreningen allas ansvar och vi blir ännu stoltare över att vara en del av Västerås Innebandy.

 
VÅRA SPONSORER