SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Innebandy

Folkspel
Stärk föreningskassan med våra lättsålda och vinstrika produkter. Genom att sälja bingolotter, Sverigelotter och BingoLottos julkalender får ni snabbt och enkelt bättre ekonomi och välgörande växtkraft som mer svängrum för att utveckla er förening.

Överskottet från försäljningen går oavkortat till föreningen och varje förening bestämmer själva på vilket sätt ni vill använda pengarna. Exempelvis kan ni renovera klubbhuset, köpa in utrustning eller nya matchställ, göra studieresor eller finansiera tävlingar och turneringar. Valfriheten är stor, för det är era pengar.

Hur hantering av våra produkter ska ske, när lotter levereras med mera finns under Säljstöd när du loggar in på Folkspel.se


Intersport
https://www.intersport.se/intersport-team/supporta-din-forening/
 
Gräsroten
https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/36459-vasteras-innebandy-sallskap-ungdom
 
Sponsorhuset
http://www.sponsorhuset.se/vibungdom/
Sälja julpapper
Sälja julpapper

http://www.saljajulpapper.se/

Säljer ni FSC märkt julpapper och FSC märkta etiketter samt band från Hedlunds kan ni lätt tjäna ihop extra pengar till laget eller klassen. Kanske skall ni på klassresa eller cup? Alla behöver julpapper till julen. Väldigt lättsålda produkter! Med julpapper från Hedlunds gör ni julens finaste paket med papper av högsta kvalitet.

Två paket – ett pris – enkelt och lättsålt!

http://www.saljajulpapper.se/filer/salja-julpapper-2016.pdf

Gutz
Att sälja GUTZ är ett enkelt och kul sätt att tjäna extra pengar till kassan

Det brukar börja med att föreningen, idrottslaget eller klassen ger uttryck för att vilja göra någonting tillsammans, något som kräver en gemensam insats för att ALLA skall kunna vara med! Gutz tror på teamkänsla och den kraft ett lag eller ett team kan ge. Tillsammans kan vi arbeta för att just Ni når Era drömmar! Tveka inte – att sälja GUTZ är enkelt, lärorikt och kul.


http://gutz.se/

Newbody

Tjäna pengar till klassen eller laget - starta en försäljning nu

OBS!
För närvarande har vi vissa tekniska problem med detta formulär. Har du inte blivit kontaktad inom 24 timmar efter ifyllt formulär (vardagar) vänligen ring till oss - 031 709 56 50.

En skolresa med klassen, ett träningsläger med hela idrottsföreningen eller en resa för att spela cup med laget – nå era mål snabbt och enkelt.

Starta en försäljning och samla in pengar till idrottslaget, föreningen eller skolklassen.

Hur mycket pengar behöver ni tjäna för att nå hela vägen? Hör av dig till oss så kan vi diskutera det bästa försäljningsupplägget för just din klass, ditt lag eller din förening.

Ring oss på 031 709 56 50 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


https://youtu.be/D6P-Wlx_Sj0


https://www.newbody.se/

Delikatess Kungen
Upp till 65 kr i vinst per produkt:

En deltagare säljer i genomsnitt 12,1 produkter var, det ger dig en fingervisning om vad en försäljningen kan inbringa för er. En av det stora fördelarna med Delikatesskungens koncept är att ni inte behöver sälja så mycket för att det ändå skall bli riktigt bra med pengar. 
Ju fler produkter ni säljer - desto högre förtjänst per produkt!

 
VÅRA SPONSORER