Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Västerås IBS
4 - 2
IBK Lockerud Mariestad
Västerås IBS4 - 2IBK Lockerud Mariestad

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 oktober, 13:00
Plats:Mälarenergi Arena A
Serie:Damer Allsvenskan Västra   Tabell >>
Samling:12:00
Dags för säsongens match nr 2 - HEMMA
2020-10-02 22:58
Som ni känner till var det premiär för Allsvenskan förra helgen. Vi började vår premiär borta mot Fröjered och där blev det vinst för oss med 1-4 (1-1, 0-2, 0-1).

Nu äntligen är det premiär i vår nya fina hall, Mälarenergi Arena. Hemmapremiären blir mot Lockerud som varit ett topplag under en längre tid i Allsvenskan och förra säsongen var inget undantag. De avslutade säsongen 19/20 som 3.a i serien och står alltså för motsåndet i vår hemmapremiär, i morgon, lördag 3 oktober.

Laget har hunnit med ett antal träningsmatcher under försäsongen mot allsvenskt motstånd. Vi började med två förluster Hammarby borta (2-4), Borlänge hemma (1-2) för att sedan vinna tre raka. Hammarby hemma (6-4), Åkersberga borta (0-4) och Alunda borta (1-2).

Vi har spetsat till truppen sen förra året då vi vann division 1, både med värvningar utifrån samt att vi fortsätter vår bana med att lyfta upp egna unga talanger från vår Akademi. Vi är mycket nöjda med truppen och det är en bra sammanhållning i laget. En bra blandning ålders- och erfarenhetsmässigt. Med ett bra klimat i gruppen så skapar vi förutsättningar för både individ och gruppen att att utvecklas och lyckas enskilt och tillsammans.

Efter en lång försäsong så började äntligen seriend förra helgen och vi startade bra med tre sköna poäng borta i Tidaholm. Nu är det äntligen hemmapremiär och vi ska göra allt för att ta ytterligare 3 poäng, räkna med ett taggat VIB i hemmapremiären!

Tyvärr ingen publik - men logga in dig och heja hemifrån för att hjälpa oss till tre nya poäng!!!

Vi kommer webbsända alla våra Allsvenska matcher :)

Vi ser framemot en grym säsong - med ert stöd :)

Nu kör vi!

<< Tillbaka