SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till hemsidan för Västerås IBS H3
Halva säsongen spelad
2019-12-18 15:33
Vi har precis klivit in på den andra delen av säsongen, med en match.

Annars...
Så har första halvan av säsongen varit ungefär som vi har förväntat oss poängmässigt, med en plump borta mot Barkarö.

Överraskningen i serien är kanske Knäppmora för somliga, men inte för undertecknad. Då man fick snurr på försvaret redan ifjol och har lyckats spetsa till laget framåt. Så kan det komma att räcka hela vägen för att ligga i toppen. Kvalplats?

Bästa laget VI mött hittills är Skälby Ung. Ett lag med lovande yngre förmågor och lite inlån från div.1-laget. Man spelar en snabb och effektiv innebandy.

Tillberga och Hallsta som tillkom i serien efter degradering från div. 2 trummar på. Tillberga har dock åkt på nån oväntad förlust, på hemmaplan. Hallsta har spelat några täta matcher som stått och vägt. Men då har man rutinerat trampat på gasen och avgjort med några snabba kassar.

Största besvikelsen är Skogsgymnastiken och Råby. Råby satsade på topp 3, allt annat hade varit en besvikelse uttalade man, innan säsongen.

Gurkstaden som är nystartade som lag inför säsongen och kom in direkt till division 3, hade nog gjort sig själv mer rättvisa om man börjat i div. 4.

I övrigt levererar div. 3 Västmanland otroligt jämna matcher i år. Roligt för alla inblandade och framförallt publikvänliga matcher.


Planerade träningsmatcher
2019-09-05 11:11
Vi har planerat in två träningsmatcher inför säsongen 2019/20.

Den första spelas i Eskilstuna, mot det tidigare klassiska laget Nyfors. Man gör en nysatsning i Eskilstuna nu, och det ska bli intressant att möta den här typen av motstånd. Det verkar vara en blandad mix i laget med både löpstarka spelare och finess på sina håll och kanter.

Den andra matchen spelar vi i Enköping, mot Enköping IBK. Man kom åtta ifjol i Upplands trean och det ska bli intressant att se vart vi står i förhållande till den serien. Jag såg laget för nåt år sedan och det var ett ungt lag som hade högt tempo och verkligen körde på. Det kan bli en intressant match. Spelstilen är lite typisk för Västmanlandstrean, och vi hoppas det kan ge lite svar på vart vi står nånstans inför vår seriestart.

Två helt olika motståndare i mina ögon som vi vet väldigt lite om egentligen. Det ska bli otroligt spännande att se vad vi får med oss ifrån dessa möten.

//Jimmy
Äntligen igång!
2019-08-02 15:57
Samling inför fysövning.
Äntligen kickar säsongen 19/20 igång.

Först ett fyspass, för att sen kliva in i hall och känna på lite boll.

Grabbarna svarade bra på träningen och det ska bli kul att följa upp det här.

Nu tar vi träningsvärk över helgen, sen fortsätter vi nästa vecka!


//Jimmy

Semester och innebandy!
2019-07-06 14:16
Spåret som gäller mellan grilltillfällena.

Planeringen är i full gång av säsongen 19/20!

Egenträning just nu. Sen kör vi igång med hela laget den första augusti med cirkelfys och innebandy. Fysen kommer Jani Muntila hjälpa oss med. Det känns fantastiskt kul med den typen av träning, lite nytänkande och en erfaren kille i Jani. Som vet vad som krävs både hos innebandyspelaren och människan och som tänker "outside the box".

Truppen:
Spelarförluster: Anders Forslund mv slutar, Peter Berggren mv slutar, Viktor Sundblad mv slutar.

Nyförvärv: Daniel Larsson mv, William Gotti f, Daniel Björklund cf, Kim Lindström cf.


Att vi fick behålla stommen har betytt mycket för laget, för att sen krydda med lite nytt. Vi ser ödmjukt fram emot säsongen 19/20.

När det gäller träningsmatcher är vi öppna för förslag, hör av er så löser vi det.

Ha en fortsatt trevlig sommar!


Mvh. Jimmy Haaga

 

Tack! Nu satsar vi vidare!
2019-05-21 13:57
Välkomna till Västerås IBS Herrar div. 3! 

Säsongen 2018/2019 har gått mot sitt slut. Vi nådde en respektabel fjärdeplats i årets serie.

Vi hade en liten trupp ifjol, som behöver vara större inför nästa säsong. Där är arbetet i full gång inför säsong 19/20. En spännande säsong där målet är att utvecklas som lag och kunna ta en ännu bättre tabellplacering.

Maj månad är vilomånad men vi är kontaktbara på alla håll och kanter, både via föreningen, vår kontaktperson Jonathan Jerndahl eller tränare Jimmy Haaga.


Vill du veta mer om oss, hör av dig!


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Västerås Innebandy, 14/05 17:20 
Västerås Innebandy, 10/05 15:19 
Västerås Innebandy, 06/04 13:19 
Västerås Innebandy, 19/03 11:30