Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hej

Varmt välkommen till Västerås Innebandy Sällskap Ungdom

HISTORIKEN 

Innebandyn spreds i Sverige, Västmanland och Västerås. I skolorna spelades det på 1970-talet innebandy under idrottslektioner och under kvällar och helger spelades det innebandy t ex under Tomasgårdens källarrum. Tomasgårdens IF spelade totalt nio säsonger i den högsta serien, Västerås IBF har också varit med i den högsta serien under flera säsonger. Föreningarna har SM-guld men även silver och bronsmedaljer.
Under innebandyns första år förekom sammanslagningar av föreningar och i Västerås samlades efterhand herrelitinnebandyn i en verksamhet under namnet Västerås IBF. Idag är det Västerås Innebandy Sällskap Ungdom som bär Västerås Innebandys arv vidare. VIBS Ungdom har idag över 550 aktiva spelare och ledare, föreningen är därmed en av landets största innebandyföreningar.

PRAKTISKA INFO
Det finns mycket som måste ordnas och fixas in för säsongen. Vi alltid sträver för att underlätta processen för er som lag och har samlet i pärmen lite information. Har ni funderingar? behöver ni hjälp? Vill ni hjälpa föreningen? tveka inte kontakta oss på kansliet!
Vi önskar er all lyckan under säsongen!!

Kansliet

Monika Dalenius (Bokföring)
monika@vib.se   (Ekonomi)
021-149099        (IBIS)


Jayjay Mcgregor (Mälarenergicup)
jay@vib.se         (Utvecklingsfrågor)
0729 812547