SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Halva säsongen spelad
2019-12-18 15:33
Vi har precis klivit in på den andra delen av säsongen, med en match.

Annars...
Så har första halvan av säsongen varit ungefär som vi har förväntat oss poängmässigt, med en plump borta mot Barkarö.

Överraskningen i serien är kanske Knäppmora för somliga, men inte för undertecknad. Då man fick snurr på försvaret redan ifjol och har lyckats spetsa till laget framåt. Så kan det komma att räcka hela vägen för att ligga i toppen. Kvalplats?

Bästa laget VI mött hittills är Skälby Ung. Ett lag med lovande yngre förmågor och lite inlån från div.1-laget. Man spelar en snabb och effektiv innebandy.

Tillberga och Hallsta som tillkom i serien efter degradering från div. 2 trummar på. Tillberga har dock åkt på nån oväntad förlust, på hemmaplan. Hallsta har spelat några täta matcher som stått och vägt. Men då har man rutinerat trampat på gasen och avgjort med några snabba kassar.

Största besvikelsen är Skogsgymnastiken och Råby. Råby satsade på topp 3, allt annat hade varit en besvikelse uttalade man, innan säsongen.

Gurkstaden som är nystartade som lag inför säsongen och kom in direkt till division 3, hade nog gjort sig själv mer rättvisa om man börjat i div. 4.

I övrigt levererar div. 3 Västmanland otroligt jämna matcher i år. Roligt för alla inblandade och framförallt publikvänliga matcher.Nyhetsarkiv
Halva säsongen spelad2019-12-18 15:33
Äntligen igång!2019-08-02 15:57
Semester och innebandy!2019-07-06 14:16