Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Innebandy LEKIS är ni redo!!
2019-11-07 12:04

Innebandylekis kan vara en första kontakt med en lagidrott. Hos oss är det mötet alltid lekfullt. Fortsätter man lira i Västerås innebandy väntar Innebandyskolan 6-7 år, från 8 år poolspel och därefter seriespel. Vi har alltid som målsättning att skapa egna träningsgrupper för pojkar och flickor från 4 år. Innebandylekis tränar en gång i veckan – totalt ungefär sju tillfällen under ”hösten” och elva gånger under ”våren”. Det ska vara enkelt och säkert att spela i Västerås Innebandy. Därför gäller medlemsavgiften för hela säsongen, olycksfallsförsäkring ingår och vi använder skyddsglasögon.


INNEBANDYLEKIS 4–5 ÅR

Här blandar vi lekövningar med stafetter och nöter enkla passnings- och teknikövningar. Vi introducerar också matchspel för barnen. Som förälder finns du med - inte mycket mer än så. Vi börjar nu också att lägga vikt vid en lekfull ordning och reda där man "ställer sig sist i ledet" och försiktigt förstå att innebandy är ett lagspel.

 

VIKTIG

  • ·         Om ni har deltagit på Innebandy GLÄDJE innan och vill fortsätta betalar man medlemsavgiften omgående. Behöver ni handla glasögon eller klubb har de allt ni behöver hos föreningens samarbetspartners Intersport Erikslund. 
  • ·         Om det är första gången på Innebandy LEKIS få ni prova 3x gratis. Glasögon och klubb finns att låna om ni inte har. Vid fortsättning efter det betalar man medlemsavgiften.
  • ·        Alla betalande medlemmar får en T-shirt och vattenflaska.

För att kunna driva en förening och lag krävs ideella krafter. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Det är roligt att engagera sig, och föreningen behöver hjälp med både stort och smått. För att Innebandy Lekis ska fungera behöver vi förstärka kring gruppen med flera personer. Föräldrarna va gärna med och hjälp till att skapa årets roligaste Innebandy LEKIS!


Funderingar


Hör av er


Jayjay Mcgregor

Västerås Innebandy

jay@vib.seNyhetsarkiv
MEDLEMSKAP2019-10-15 11:34