Träningsuppehåll under jul och nyår!
2017-12-14 21:46

  • Sista träningen före jul är den 21/12 (kalendern uppdaterad)
  • Första träningen efter nyår är den 8/1 (kalendern uppdaterad)

/Ledarna


Inbetalningar till HJ Lagkassa.
2017-11-09 09:18
Hej

Här kommer information om vilket bankkonto man kan betala in på. Ikväll stämmer vi av med Anna Rudäng (Kassören) vad alla har kvar att betala in
och återkommer med ett Excel dokument som kommer att synas på hemsidan under Dokument.

Från o med nu betalas allt in på följande .....

LOTTERIFÖRSÄLJNING + KLÄDBESTÄLLNING
Betalar man in på lagkonto
6546-423318691 


Glöm inte skriva: "Efternamn" + HJ

Hälsningar

Ledarna
Noteringar från föräldramöte 171107
2017-11-08 16:44


Hejsan föräldrar,


Efter lite gemensamma diskussioner på gårdagens föräldramöte kom vi fram till att ingen vill hålla på och sälja massa saker som t.ex. kläder ifrån New Body, kakor etc…

De blev då bestämt att samtliga killar skall betala in ett engångsbelopp på 1000:-/pers till lagkontot. Detta för att finansiera 4-5 st bussresor till Värmland i vinter och en eventuell cup/avslutning i vår.

Detta betyder då att alla grabbar som åker med på resorna åker gratis och eftersom det finns runt 50 platser i bussen ser vi gärna att föräldrar åker med. För övriga (ej spelare) som vill åka med kommer det att tas ut en kostnad på 100:-/pers per resa.

 

VIB har Bingolotter, lotter och kalendrar som finns till försäljning. Det finns inget krav på att någon måste sälja. Men det kan ju vara ett enkelt sätt att få in dom 1000 kr som varje spelare skall betala till lagkassan.

Redovisning av denna försäljning skall vara inlämnade senast den 5 januari 2018.

 

Övriga uppgifter runt laget

Jörgen Persson (tränare) har slutat. VIB jobbar på att hitta en ersättare.

Maria Engbom & Peter Pettersson – lagföräldrar.

Maria Pettersson Doung – fika & sekretariat.

Sedan tidigare:

Anna Rudäng – kassör.

Anders Hedman – hemsida & iBIS.

Jayajy Mcgregor – klädesbeställning (som redan är gjord) och Bingolotter.

 

Har ni andra funderingar eller frågor så är det bara att höra av er till oss.

 

Med vänlig hälsning

Ledarna


Äntligen snart dags för första hemmamatchen! Nu på söndag den 8/10 i Kristiansborgshallen
2017-10-02 12:47

Hej!

 

Nu på söndag den 8/10 har vi första hemmamatch för säsongen. Precis som tidigare år så är det familj, släkt och vänner. Som får lov att hjälpa till med att sitta i sekretariat samt ta hand om kiosk och fikaförsäljning.

 

Under anteckningar/aktivitetsinfo i kalendern finns namnen på dom som ansvarar för fika och sekretariat för just den matchen, enligt ursprungslistan. 

I mappen dokument (på hemsidan) finns instruktioner gällande sekretariat samt fika. Här finns även ursprungslistorna med vilka som skall ansvara för fika och sekretariat under hemmamatcherna i HJ17 Elit samt i herrjuniorserien.

Det är även upp till var och en att skaffa ersättare. Om det skulle vara så att man inte kan ta hand om sitt tilldelade uppdrag. Då måste man själv se till att det kommer en ersättare. 

Det finns även en kontaktlista med telefonnummer till spelare och föräldrar i mappen dokument. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för Er alla att hjälpa till med detta.


Herrjuniorserien delas upp i två delar efter nyår. Vilket betyder att det kommer att göras en ny lottning då. Vilket också betyder att det kommer att komma ut nya listor till sekretariatet samt för fika till dessa hemmamatcherna. Information om och runt laget!
2017-09-23 21:56


Hej!

 

Det har tyvärr varit lite fram och tillbaka under ett tag. Men nu börjar organisationen runt herrjuniorlaget att ta form. Om det blir några förändringar framöver så kommer det att meddelas per omgående.

Följande gäller tillsvidare.

 

 

Ledare:

·      Jörgen Persson, tränare

·      Robert Melin, tränare och matchledare Herrjunior

·      Anders Lundkvist, tränare och matchledare HJ17 Elit (hjälper även till i Akademin)

Alla tränare för Akademin och för HJ träffas även en gång i veckan för att diskutera spelarnas utveckling.

·      Jayjay Mcgregor, hjälper till med diverse saker runt laget (ej lagledare)

·      Anders Hedman, webbansvarig samt hjälper till med diverse saker runt laget (ej lagledare)

·      Anna Rudäng, kassör

(kontaktuppgifter till alla lagets ledare finns under ”Spelare / Ledare” på hemsidan.)

 

Spelare:

·      Här finner Ni alla spelare som idag tillhör juniortruppen. Se under ”Spelare / Ledare” på hemsidan.

 

 

Matchkläder:

VIB tillhandahåller matchkläder.

Vilket betyder att varje spelare får låna en vit matchtröja, ett par svarta matchshorts samt en svart matchtröja. Dessa matchkläder tillhör VIB och skall lämnas tillbaka (tvättade) till föreningen efter varje säsong. På matchkläderna ifrån VIB finns enbart föreningens sponsorer och det finns inget spelarnamn på ryggen. Det finns vissa spelare som har ”egna” matchkläder och dessa är personliga. Dessa behöver inte lämnas tillbaka till VIB, då dessa har bekostats av respektive spelare. Ni vet säkert själva vilka det berör.

Beträffande strumpor så får varje spelare bekosta dessa själva och finns att köpa på Intersport. DET ÄR VITA STRUMPOR SOM GÄLLER!


Rättelse!!

Det är enbart en vit matchtröja som ingår i lånet av matchställ ifrån VIB. 

 

Som det ser ut just nu så har enbart några stycken spelare en komplett uppsättning matchkläder ifrån VIB. Detta kommer att kompletteras och beställas per omgående. Vi gjorde ett försök till en inventering och sammanställning av spelarnas matchkläder i samband med dagens träningsläger (23/9). Den gick hyfsat bra, men måste kompletteras med storleksinfo. Berörda kommer att bli kontaktade av Anders Hedman, som är ansvarig för detta.

 

 

Övriga kläder:

Alla övriga klädesplagg såsom overall, uppvärmnings- och träningsställ osv. Betalas av respektive spelare eller gärna via sponsring.

 

 

Sekretariat och kiosk:

Det kommer att tas fram bemanningslistor för sekretariat och kiosk. Som vanligt så är det ens eget ansvar att skaffa en ersättare om man själv inte kan ta sitt pass för den match som man har blivit tilldelad.

Även enklare rutiner kring detta (för arbetet i sekretariatet samt för arbetet i kiosken) kommer och att tas fram. Dessa håller på att tas fram i dagarna och kommer att läggas upp på hemsidan så fort allt blir klart. Just nu så väntar vi på att tiderna för hemmamatcherna i herrjuniorserien skall bli bestämda. Den blev omlottad sent igår eftermiddag (22/9).

 

 

Kontaktinformation spelare och föräldrar:

Vänligen gå in på hemsidan och kontrollera, samt vid behov uppdatera, spelare och föräldrars kontaktuppgifter. Det absolut viktigast är att telefonnummer och mejladresser finns till både spelare och föräldrar. Detta för att vi på ett enkelt och snabbt sätt ska kunna få ut information till Er alla.

 

 

Denna information rätar förhoppningsvis ut några frågetecken, men kanske inte alla. Om det fortfarande finns några frågor eller funderingar kvar. Så går det alldeles utmärkt att i första hand, kontakta Anders Hedman. Detta för att på ett lättare sätt samla alla funderingar på ett och samma ställe. För att sedan återkoppla i detta forum kring dessa funderingar, så att alla får samma information. Samt för att underlätta för tränarna att enbart kunna fokusera på träning och match.

 

 

/Ledarna

 


Vinst mot VIB H3!
2017-09-14 23:06
Då var första träningsmatchen spelad och det va en en ok insatts av spelarna med tanke på att det var första matchen.

Matchen började med att H3 var det bättre laget och vi såg lite rädda ut på planen. Båda Målvakterna spelade stabilt och höll oss kvar i matchen.
I andra perioden jämnade vi ut spelet men vi slår bort för enkla lägen och bollar.
I sista perioden tar vi över spelet och glider ifrån och tar en bekväm seger med 9-4 fast att vi fortfarande gör för många misstag och enkla fel.

Matchen gav oss ledare en tydlig bild av vad vi måste träna på framöver.

Nu så väntar det en tuff tränings vecka inför träningsdagen som kommer går av stapeln lördag den 23:e mer om denna läggs inomkort ut på hemsidan. 

Till sist önskar vi VIB H3 ett stort lycka till i Serien.

/LedarnaSpelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Västerås Innebandy, 21/05 08:40 
Västerås Innebandy, 14/05 12:11 
Västerås Innebandy, 14/05 12:10 
Västerås Innebandy, 14/05 12:09 
Västerås Innebandy, 07/05 13:10 
Västerås Innebandy, 21/11 16:46